Als u nagelstyliste bent, heeft u niet altijd tijd om naar de groothandel te gaan voor uw producten. Dit kan voorkomen in bijvoorbeeld de feestmaand of tijdens vakantieperiodes. Wilt u uw producten online kunnen bestellen én gratis thuisgestuurd krijgen? In de webshop van met het ruim assortiment bij Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Met producten van Crystal Nails wordt u nagelstyliste

Wilde u altijd al heel graag nagelstyliste worden? Met een eigen salon, vaste klanten en professionele producten? In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten 

Steeds meer vrouwen gebruiken gellak voor het lakken van hun nagels. Met deze lak voorziet u uw klanten van een mooi kleurtje op hun nagels, die lang blijft zitten. Het is ook nog eens goedkope lak. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment.