Parts Components
Image default
Horeca

De leukste brasserie met een binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver

Wat denk je ervan om na een wandeling of fietstocht in het mooie Sint-Katelijne-Waver nog iets lekkers te eten bij een brasserie met binnenspeelhoek? Ben je met het hele gezin of zelfs de hele familie weggeweest en wil je nog wat nagenieten? Dan raden wij je graag de leukste brasserie mét binnenspeelhoek voor de kinderen aan in Sint-Katelijne-Waver en omstreken: de Midzeelhoeve. Aan ’t Grom en vlak bij het fort vind je deze fijne brasserie in een landelijke omgeving met een uitstekende menu.

Een geweldige menu

In deze brasserie kom je om te genieten terwijl je kinderen gebruik maken van de binnenspeelhoek en jij net een fijne wandeling in het groene Sint-Katelijne-Waver hebt gemaakt. Je kan er als je dat wilt een feestzaal afhuren en met je familie komen vieren. Je kan zowel ontbijten, lunchen als avondeten. Voor het ontbijt moet je reserveren. De mensen van deze brasserie verwennen je dan met een zeer uitgebreid en luxueus ontbijt met alles erop en eraan. Voor de lunch kan je broodjes en heerlijke pannenkoeken krijgen en ook croque monsieurs. Voor de kinderen is er dan weer een aangepast menu waar ze vast en zeker van zullen smullen. Verder bereiden ze Vlaamse klassiekers voor jou en kan je er ook vegetarisch eten. Er is in deze brasserie met binnenspeelhoek in het fijne Sint-Katelijne-Waver voor ieder wat wils!

De toffe binnenspeelhoek maakt het plaatje rond

Bij deze brasserie kan je naast heerlijk eten ook je kinderen hun vrije loop laten gaan dankzij de supertoffe binnenspeelhoek die ze daar in Sint-Katelijne-Waver hebben. Je kinderen zullen zich ongetwijfeld te pletter amuseren met al het speelgoed daar voor handen. Van verkleedkostuums en knutselmateriaal tot fijne tekenboeken en ook een speelgoedwerktafel en voetbaltafel. Verder is er in de zomer regelmatig ook een heel leuk springkasteel terug te vinden in de tuin bij goed weer. Ideaal dus om ervoor te zorgen dat je kinderen zich kunnen vermaken terwijl jij nageniet van een heerlijke maaltijd.

https://midzeelhoeve.be/