Parts Components
Image default
Business / Automotive

De mooiste stranden in Noord- en Zuid-Holland

De mooiste stranden in Noord- en Zuid-Holland

Een aantal dagen geleden is de warmste lente ooit in Nederland gemeten. Sindsdien schijnt het zonnetje dagelijks met overuren. Na de zeer koude winterse dagen van afgelopen maanden, zijn de warme zomerse dagen voor de meeste Nederlanders meer dan welkom. De komende weken en maanden is het dan ook ideaal om af te koelen bij één van de prachtige stranden in de provincies Noord- en Zuid-Holland.

 

Zien en gezien worden

De populairste stranden van Nederland liggen in de twee meest bewoonde provincies van het land. Als je in Zuid-Holland woont, of van plan bent om daar een aantal dagen door te brengen aan zee, dan mag je Scheveningen niet overslaan. Het is misschien wel het hipste badplaatsje van ons land. Bij dit strand zijn veel jongeren aanwezig die elkaar maar al te graag laten zien hoe goed  zij er uit zien. In de zomer kan het op dit strand erg druk zijn met zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.

Zon, zee en rust

In tegenstelling tot Scheveningen, is Kijkduin stukken rustiger met een heel ander soort sfeer. Bij dat geldt zien en gezien worden niet. Ook Kijkduin ligt in de provincie Zuid-Holland. Doordat het hier stukken rustiger is, hoef je tijdens het autorijden minder te letten op de achteruitrij camera waardoor je maximaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

 

Altijd gezellig

Ook in Noord-Holland vind je prachtige stranden. Het bekendste strand in de omgeving van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam is zonder twijfel Zandvoort aan zee. Het strand heeft tientallen gezellige strandtenten waarbij er een opvallend gezellig sfeertje heerst. Bij elk tent hoor je gezellig en rustgevende muziek. Het is de perfecte plek om lekker weg te dromen in het zonnetje onder het genot van een heerlijk drankje!

Het zomerse weer is steeds meer zichtbaar. Ga jij voor een lekker stranddagje naar het drukke en hippe Scheveningen? Of heb je liever een rustiger strand zodat je niet continu op de achteruitrij cameras hoeft te letten op het verkeer achter je? In dat geval zijn Kijkduin en Zandvoort aan zee de beste opties voor jou!


https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Professionele pechhulp bij slotproblemen

De Dozenhal heeft ons erg geholpen

Occasion kopen in het Twentse Enschede