Parts Components
Image default
Huishoudelijk

De nieuwste robotmaaier: de Robomow RK1000

Wilt u van de Robomow RK1000 uw nieuwe robotmaaier maken? We kunnen u enkel gelijk geven; het is zonder twijfel dé beste robotmaaier van het moment. De maaier bestellen, daarvoor kunnen wij u Alrobo aanraden, dé beste verdeler van robotgrasmaaiers van Robomow, zoals de RK1000, in Vlaanderen. Deze robotmaaier maait uw gras met een precisie die niet geëvenaard wordt door andere robotten of een door de mens bestuurde grasmaaier. De specialisten van Alrobo geven u ook graag al het advies dat u nodig heeft om een geïnformeerde keuze ta maken.

Een robotmaaier van uw dromen

Een goede installatie van uw robotgrasmaaier is van het uiterste belang om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van een secuur gemaaide gazon. Hierin zijn de kenners bij Alrobo dan ook gespecialiseerd: het uitvoerig en gedetailleerd installeren en uittekenen van maaiplannen, zodat uw robot geen sprietje ongemaaid laat en uw gazon steeds zo efficiënt mogelijk onder het mes gaat. De Robomow RK1000 zorgt hier probleemloos voor. Dit dankzij een rand-maaifunctie, de ingebouwde mulching en een zwevend maaivlak. Bovendien doet de robot dit alles uiterst stil: u zult zelfs niet merken dat uw gazon gemaaid wordt. Deze specialisten komen ook graag tot bij u thuis om een huisje te bouwen voor uw robot. Hierin kan de robot zichzelf opladen en is er beschutting voor bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden. Zo gaat uw robot lang mee! U krijgt bij de aankoop van uw robotmaaier ook een perimeterdraad, draadpinnen en haringen alsook reservemesjes, het basisstation, een liniaal en uiteraard ook een handleiding. De maaier bedienen doet u gewoon via de app op de smartphone.

Deze robotmaaier stelt je niet teleur

De beste robotmaaier van het moment aanschaffen, dat doet u bij deze specialisten. Het toestel is beveiligd tegen diefstal, heeft een ingebouwde module om te communiceren met uw telefoon en heeft ook een touchscreen voor de bediening. Als u deze maaier graag aan de slag wilt zien, kan u ook terecht bij deze specialisten voor een uitgebreide demonstratie.

https://www.alrobo.be/