Parts Components
Image default
Hobby en vrije tijd

Denk hieraan als je de overname van een café in Antwerpen overweegt

Overweeg je om de overname van een café dat te huur staat in Antwerpen voor je rekening te nemen? Dan zijn er een aantal zaken waaraan je moet denken voor je zomaar het contract tekent van een café dat te huur staat in Antwerpen. Bij NV Bastenie weten ze als geen ander waar je rekening mee moet houden, maar hier geven we hun tips al even mee.

Weet waaraan je begint

Bij de overname van een café in Antwerpen komt heel wat kijken. Het is dan ook heel belangrijk om rekening te houden bij al deze zaken als je interesse hebt in een café te huur in Antwerpen. In eerste instantie is het belangrijk om te weten of je huurt met overname of je huurt en je daarna je eigen ding mag doen met de horecazaak. Elke optie neemt namelijk andere opties met zich mee. Moet je het personeel mee overnemen en krijg je alle overgebleven drank en meubels of niet? Verder moet je ook rekening houden met verzekeringen, vergunningen en voorwaarden van de gemeente. Niet alles is zomaar toegestaan bij de overname van een café in Antwerpen en je wilt niet nadat je het huurcontract hebt getekend van het café dat te huur staat nog tot verrassingen komen. Uitgebreid onderzoek is dan ook enorm belangrijk. Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Het familiebedrijf NV Bastenie helpt je met veel plezier verder.

Laat je bijstaan door dit familiebedrijf

Wil je volledig weten waar je aan begint als je gaat voor de overname van een café in Antwerpen? Dan kan je best contact opnemen met dit familiebedrijf. Zij weten als eerste wanneer er een café te huur staat in Antwerpen, maar gaan ook daarna aan de slag om je bij te staan met advies. Op die manier ervaar je alleen maar positieve gevolgen van je overname en kan je als nieuwe café-uitbater optimaal genieten.

http://www.bastenie.be/cafe-overnemen-antwerpen