Een divers aanbod van kunststof bakken

Een breed en ruim aanbod van kunststof palletboxen, daarvan bent u verzekerd wanneer u in zee gaat met een bedrijf die weet van wanten. Alpac is zo een specialist op het gebied van kunststof bakken. Maar wij leveren ook maatwerk. Alles om ervoor te zorgen dat u een tevreden klant wordt. Zelfs standaard producten uit ons assortiment kunnen wij voor u aanpassen naar uw wens. Onze producten zijn van Europese kwaliteit. Dat wil zeggen: sterke, duurzame producten. Tot ons assortiment behoren onder andere: distributiebakken, nestbare bakken, stapelbare bakken, kunststof palletboxen, inklapbare bakken en kunststof pallets. Uiteraard maken wij tijdens het productie proces uitsluitend gebruik van de beste machines en gereedschappen en de voornaamste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen van onze kunststof pallets en bakken.

Kunststof bakken en pallets voor de beste prijs

Een vlotte en nette levering zorgt ervoor dat u vertrouwen krijgt in een leverancier. Een vertrouwensband die specialisten dan ook zeer belangrijk vinden. Dit is een van de redenen dat bijvoorbeeld Alpac zorgt voor een goede service. We bieden u dit alles ook nog eens voor de beste prijs. Om onze tevreden klanten te behouden doen wij er alles aan om onze service zo compleet mogelijk aan te bieden. Hier hoort natuurlijk ook een aantrekkelijke prijs bij voor onze kunststof pallets en bakken. Op onze website vindt u ook een kopje aanbiedingen, op deze pagina kunt u restpartijen, projectrestanten en producten met lichte gebruikssporen voor een zeer goede prijs bestellen. plaatst u een bestelling met een waarde van €200,- of meer dan nemen wij de kosten van de levering voor onze rekening.

Kunststof bakken en pallets Custom made

Een groot assortiment van kunststof bakken, dan bent u bij Alpac op het juiste adres. Deze leverancier kan u op maat helpen betreft het gaat om kunststof in diverse vormen en maten. Als u niet kunt vinden wat u nodig heeft in ons brede assortiment, is er nog geen rede tot paniek. Alpac biedt namelijk ook hiervoor een oplossing, zodat u een tevreden klant kunt zijn. Wij kunnen namelijk de standaard producten in ons assortiment naar uw wens aanpassen. Als dat niet voldoende is kunnen wij zelfs custom made producten maken voor u maken. Dit proces begint met een gesprek met u om uw wensen op een rij te zetten. Daarna volgt een creatief proces van ontwerpen, hierin staan we u bij en zullen we u adviseren over alle mogelijkheden die we u bieden. Als laatste zullen wij het ontwerp in productie nemen. Zodra het proces is voltooid kunnen wij erop vertrouwen dat u een tevreden klant bent en kunt u ervan uit gaan dat u het perfecte product in gebruik kunt nemen.