Parts Components
Image default
Auto's en Motoren

Eenvoudig een elektrische bedrijfswagen huren voor lange termijn

Een bedrijfswagen huren doe je het best bij Move2Green. Deze autogarage biedt verschillende wagens en diensten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Bevind jij je in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst? Dan kan je eenvoudig langsgaan bij deze specialisten en ze leggen je alles uit over de renting van een wagen.

Leasen voor een lange termijn

Wil jij graag een bedrijfswagen huren voor een lange tijd? Dan kies je het best ineens voor een elektrische wagen. Zo help je het milieu en mag je altijd in alle steden binnen. Tegenwoordig zijn er namelijk steeds meer zones in steden waar bevuilende auto’s niet meer mogen rijden. Voorkom al deze problemen door te kiezen voor de eenvoudige renting van een wagen bij Move2Green. Zij bieden een langdurig contract aan om een elektrische auto te huren van verschillende merken. Kies jij voor de stijlvolle Mercedes? Hierin rijd je comfortabel doorheen het hele land. Daarnaast kan je bij deze specialisten eveneens kiezen voor een korter contract. Dit is ideaal als de medewerker van jouw bedrijf een tussenoplossing zoekt, wanneer de normale bedrijfswagen bijvoorbeeld gerepareerd moet worden.

Een laadoplossing voor bedrijven en particulieren

Bij een elektrische auto hoort uiteraard ook een laadpaal. Bij Move2Green hebben ze hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden bij de renting van de wagen ook een laadpaal van topmerken te koop aan. Zo koop je bijvoorbeeld een kwaliteitsvolle Zappi-laadpaal aan, wanneer je een bedrijfswagen voor langere termijn gaat huren. Op die manier kan je overal naartoe, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterijen.

Kies voor de service van deze experten

Wanneer je een auto huurt bij de garage, reken je eveneens op uitgebreide diensten, zoals onderhoud en herstellingen. Contacteer hen daarom vandaag nog als je een tussenoplossing zoekt voor een van je medewerkers of als je zelf een bedrijfswagen wilt leasen voor lange of korte termijn. Bij hen is alles mogelijk!