Gebruik de juiste goederenopslag

Parts-components

Voor de goederenopslag in uw bedrijf of voor veilig vervoer zijn palletboxen een goede keuze. Deze worden van diverse materialen gemaakt en kunnen gebruikt worden om veel verschillende goederen in op te slaan. U kunt palletboxen gebruiken voor bijvoorbeeld de goederenopslag en het vervoer van levensmiddelen en vloeistoffen.

Materiaal van de boxen voor vervoer en goederenopslag

Palletboxen voor goederenopslag en vervoer kunnen gemaakt zijn van kunststof, hout of staal en het is maar net wat u erin wilt bewaren welke u het beste kunt kiezen. Als u er bijvoorbeeld vloeistoffen in bewaart of producten waar geen licht bij mag komen is een volledig afsluitbare box van kunststof de beste keuze maar er zijn ook producten waar juist wel lucht bij hoort te komen. In dat geval kiest u beter voor een box met bijvoorbeeld houten spijlen of schotten.

Benut de ruimte voor goederenopslag zo goed mogelijk

Een palletbox kunt u op verschillende plaatsen kopen, ook via internet. Zo kunt u bij MP Packaging kiezen uit diverse boxen in uiteenlopende maten. Veel maten zijn standaard verkrijgbaar maar als daar niet de maat bij is die u zoekt is het ook mogelijk om de palletboxen speciaal op maat te laten maken. De ruimte voor goederenopslag wilt u natuurlijk het liefst zo goed mogelijk benutten, dus als u dan net een klein stukje overhoudt als u standaardmaten gebruikt is dat zonde. Laat in dat geval de boxen op maat maken.

MP Multibox

Kiest u voor een MP Multibox, dan zit daar een Big Bag in. In deze zak die afsluitbaar is kunnen veel verschillende producten bewaard worden en deze is ook voor vervoer zeer geschikt. Indien deze zak in een palletbox gezet wordt is tijdens het vervoer verzekerd dat de box niet gaat draaien maar ook dat deze zijdelings goed beschermd is. Als de vrachtwagen door een bocht rijdt of onverwachts remt tijdens het vervoer is de kans op zwenken en beschadiging minimaal, zodat uw spullen allemaal ongeschonden op de plaats van bestemming aankomen.