Meer dan alleen revisie van het stuurhuis of de aircopomp van uw Opel of Mercedes

Bij Hans de Haas auto-onderdelen kunt u terecht voor revisie van het stuurhuis van uw Mercedes of voor de aircopomp van uw Opel. Daarnaast kunt u hier terecht voor alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een goede kwaliteit aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.

Laat uw stuurhuis van Mercedes door de specialist repareren

Lekt het stuurhuis van uw Mercedes? Of hoort u gekke geluiden die u normaal niet hoort? Dan is het verstandig om een keer langs te komen bij de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Hier wordt nauwkeurig naar uw stuurhuis gekeken of deze nog te repareren valt of dat het beter is om een compleet nieuw stuurhuis aan te schaffen. Na een uitgebreide test krijgt u antwoord op die vraag. Bij deze autospecialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen in perfecte staat tegen een scherpe prijs. Naast revisies van bijvoorbeeld een aircopomp van Opel, kunt u hier ook terecht voor nieuwe auto-onderdelen.

Een reparatie aan het stuurhuis van bijvoorbeeld het merk Mercedes binnen één dag klaar

Wachten op de reparatie van uw auto is nooit leuk. Daarom kunt u voor een deskundige dienstverlening bij Hans de Haas auto-onderdelen terecht. Men beschikt over goed uitgeruste werkplaats waar echte vakmannen te vinden zijn die alles over auto-onderdelen weten. De meeste auto-onderdelen zijn op voorraad waardoor snelle reparatie voor deze specialist geen probleem is. Kwaliteit, service en deskundigheid zijn de kernwaarden binnen het bedrijf wat hen dan ook onderscheidt van andere werkplaatsen. Wilt u zeker zijn van kwaliteit én goede service, komt u dan eens langs bij Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot.