Parts Components
Image default
Dienstverlening

Met padoek gevelbekleding zet u uw gevel in het zonnetje

Heeft u al eens overwogen om padoek gevelbekleding aan te brengen in uw kantoor of woning? Padoek gevelbekleding is afkomstig van de Afrikaanse padoekboom, die een hoogte van wel 30 meter kan bereiken en een unieke rode schors heeft. Deze houtsoort wordt veel geprezen om zijn oranjerode hout en is in grote delen van Europa een graag gezien product. Kiest u voor het padoek van parketvloerproducent Q-Floor? Dan geniet u van duurzaam gekapt hout met een minimale schadelijke impact op het milieu. Deze betrouwbare producent van parketvloeren levert de beste kwaliteit padoek gevelbekleding en meer. Het hout is duurzaam, bijzonder fraai en bovendien ook onderhoudsarm. Deze parketvloerproducent heeft alleen het beste hout van de boom opgenomen in zijn assortiment. U vindt er behalve padoek ook het beste eiken voor eikenhouten plinten en meer. Bovendien is al het hout gegarandeerd laag geprijsd.

Waarom u padoek gevelbekleding moet overwegen

Padoek gevelbekleding is gevelbekleding van een ontzettend fraaie houtsoort. Deze is, zoals gezegd, onderhoudsarm en duurzaam gewonnen. Daarnaast zal het felrode hout na verloop van tijd op subtiele wijze vergrijzen, wat zorgt voor een fraai en statig effect. Als u uw hout bij de bovenstaande parketvloerproducent aanschaft, kunt u het geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt alles naadloos aanpassen aan uw stijl. Er is een geschikte houtsoort te vinden voor elk interieur. Het padoekhout heeft een duurzaamheidsklasse en bezit de graad FAS (‘First And Second’). Alleen het beste hout van de boom komt aan uw gevel terecht. Niet alleen wordt het padoek of eiken voor u op maat gezaagd, het wordt ook bezorgd en netjes geplaatst.

Ontdek de gevels die geschikt zijn voor iedereen

Parketvloerproducent Q-Floor levert gevels en padoek gevelbekleding die voor iedereen geschikt is, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. De parketvloerproducent biedt u het allerbeste hout aan voor de houten vloer of gevel waarnaar u op zoek bent. Wist u dat het mogelijk is twee afzonderlijke kleurstalen aan te vragen als u nog niet exact weet welke kleur u het liefst hebben wilt?