Parts Components
Image default
Hobby en vrije tijd

Ochtend ballonvaart: verken het landschap van bovenaf

Is een ballonvaart iets waarvan u altijd al van gedroomd heeft? Dan bent u bij Madou uit Eeklo aan het juist adres. Bij deze specialist met ruim 40 jaar ervaring in de ballonvaart, kiest u uit de beste ballonvaarten door heel België. Kies bijvoorbeeld voor een unieke ballonvaart door Oost-Vlaanderen. Ook kunt u een bijzondere ochtend ballonvaart boeken. Hiervoor zult u wel vroeg uit de veren moeten, maar dat kleine offer is zeker de moeite waard. U geniet van frisse ochtendlucht en de meest prachtige, gevarieerde uitzichten. Tijdens een ochtend ballonvaart ziet u de stad en het platteland tot leven komen. Ook neemt de lucht de prachtigste tinten aan.

België in een nieuw licht

Tijdens uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen ontdekt u België in een ander licht. Zeker als u voor een ochtend ballonvaart kiest, geniet u optimaal van uw omgeving. Het land en de mensen komen tot leven: lichten doven en gaan aan. Auto’s bewegen zich als stipjes aan de horizon voort. Zie de hemel vol met rood, oranje, blauw en roze. De beste manier om aan uw dag te beginnen, is met een ochtend ballonvaart. Als u van een plekje verzekerd wilt zijn, kunt u het beste van tevoren al reserveren. Mocht u niet zo’n fan zijn van vroeg opstaan, dan kiest u gewoon voor een ballonvaart later op de dag. U kunt voor uw ballonvaart in Oost-Vlaanderen of elders in het land zelf aangeven vanaf waar u precies wilt vertrekken. Er zijn slechts een handvol no-fly zones die vermeden moeten worden. Zorg ervoor dat u goed en sportief gekleed bent. Belangrijk is dat u goed schoeisel draagt. Uw schoenen kunnen vies worden, dus kies bij voorkeur voor laarzen.

Kies voor een prachtige ballonvaart bij u in de buurt

De prachtigste ochtend ballonvaart, ballonvaart door Oost-Vlaanderen, of ballonvaart elders in België, maakt u met Madou. Er gaat een wereld voor u open, of u nu met een groot of klein gezelschap de lucht ingaat. Geniet van een ballonvlucht met al uw vrienden, uw familieleden of uw partner.