Parts Components
Image default
Onderwijs

Ontdek het ruime aanbod onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs

Onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs is er in vele vormen en soorten. Het is lastig om hierin de beste leermiddelen te vinden voor jouw leerlingen. Bestel je onderwijsmateriaal bij Educatieve Uitgeverij Kinheim, dan mag je ervanuit gaan dat dit hoogwaardige kwaliteit is. De uitgeverij heeft namelijk al decennialang ervaring in het aanbieden van lesmaterialen aan basisscholen. De focus ligt hierbij op het aanbieden van werkboeken en werkbladen voor leerlingen die meer of juist minder moeite hebben met het standaard lespakket in de klas. Om deze kinderen een kans te bieden op eigen tempo te werken, bestel je dus eenvoudig lesmateriaal bij deze uitgeverij.

Jouw leerlingen volgen taal en woordenschat op maat met dit lesmateriaal

Zitten er leerlingen in jouw klas die moeite hebben met taal of woordenschat? Dan is het prettig als zij op hun eigen tempo aan de slag kunnen met dit lesmateriaal. Zo worden ze niet overvraagd en houden ze een positieve motivatie ten aanzien van het leren. Dergelijk onderwijsmateriaal dat toegespitst is op taalvaardigheden in het basisonderwijs is te vinden en te bestellen bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. Er zijn werkboeken beschikbaar voor onder andere begrijpend lezen en woordenschat. Wat jij ook zoekt voor jouw leerlingen, bekijk het assortiment van deze uitgeverij en je vindt waarschijnlijk wel wat je zoekt. Wil je liever eerst het aanbod bekijken, voordat je een grote bestelling plaatst? Bekijk dan eens de mogelijkheid om zelf een proefpakket te bestellen. Hierbij krijg je enkele exemplaren. Mocht het niet naar wens zijn, stuur je het gewoon weer terug.

Geef jouw leerlingen de kansen die ze verdienen

Een veel voorkomend probleem binnen het basisonderwijs is het over- of ondervragen van kinderen vanwege de grote niveauverschillen. Met het onderwijsmateriaal ontwikkeld voor het basisonderwijs van deze uitgeverij heb je de mogelijkheid deze leerlingen lesmateriaal op maat aan te bieden. Bekijk het gehele aanbod op de website van de uitgever.

https://www.kinheim.be/