Bent u toe aan een eerlijke private leasemaatschappij?

Parts-components

Bent u toe aan een eerlijke private leasemaatschappij?

Private lease: wees alert op verborgen kosten
Doordat de markt voor private lease de laatste jaren flink groeit is het aantal aanbieders in deze markt flink toegenomen. Bij XLEasy merken we dat er veel toetreders zijn die erop uit zijn om snel geld verdienen ten koste van goedgelovige autorijders. Wees dan ook alert en val niet voor de lokkertjes die voorbij komen op radio, televisie of internet. Er zijn altijd verborgen kosten, waardoor achteraf, als de overeenkomst is afgesloten, u toch meer geld kwijt bent dan u had gedacht. Daarom kiest XLEasy voor eerlijkheid en transparantie, zonder verborgen kosten en ongunstige, eenzijdige voorwaarden. Ook als dat aanvankelijk niet zo leuk is.

XLEasy: de eerlijke private leasemaatschappij
Bij XLEasy vertellen we u ook de dingen waar u niet direct blij van wordt. Zo verwijzen we nieuwe klanten graag naar ons innameprotocol. Het innameprotocol beschrijft de voorwaarden waaronder XLEasy de geleaste auto’s na de looptijd terugneemt. In dat protocol staat dat we bij een teruggeleverde auto die vol deuken en krassen zit, de kosten zullen verhalen op de leaser. Want we verwachten dat onze leaseauto’s worden vertroeteld alsof het uw eigen auto is. Daarentegen gewone, reguliere schade veroorzaakt door steenslag of kleine, ondiepe krasjes op de lak zijn geen probleem: dat hoort immers bij een auto die wordt gebruikt. Wij denken dat op lange termijn de leaserijder voordeel heeft bij een wat strenger innameprotocol. Want zo houden we onze kosten en onze leaseprijzen laag.

Bent u klaar voor een eerlijk gesprek?
Waardeert u onze eerlijkheid en onze lage prijzen? Ga dan nu naar onze website en bekijk ons aanbod. Bent u geïnteresseerd in privé lease? Vul uw gegevens in op de website en stuur uw aanvraag op. We nodigen u zo snel mogelijk uit voor een open en eerlijk gesprek. U kunt natuurlijk ook bellen met 055 – 539 55 70 of mailen naar info@xleasy.nl met al uw vragen.