Parts Components
Image default
Architectuur

Professionele klantenbegeleiding bij bouwprojecten

Bent u als aannemer, studiebureau of architect bezig met het opstarten van een bouwproject? Of heeft u al enkele bouwprojecten achter de rug en weet u hoe veel tijd in klantenbegeleiding kruipt? Dan wilt u misschien een externe partij inschakelen die deze belangrijke maar tijdrovende taak op zich neemt zodat u zich honderd procent op uw eigen werk kan focussen. Liesenborghs uit Hasselt staat klaar om u uit de nood te helpen. Leer hieronder meer over hun diensten.

Vertrouw op hun expertise

Dit interieurarchitectenbureau is al meer dan dertig jaar actief en kent dankzij zijn ervaring het varen van de sector als de achterkant van zijn hand. Daarom is het zeker een goed idee om de klantenbegeleiding bij uw bouwprojecten aan hen over te laten. Zij fungeren dan als spil tussen uzelf als aannemer, de bouwheer en de eindklant. Dat is handig omdat mogelijke problemen door hen opgelost worden zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Zij brengen u een geschikte oplossing die u dan enkel maar moet implementeren. Dankzij hun ervaring als interieurarchitectenbureau hebben zij bovendien ook een zeer goede visie op wat kan en wat niet kan. Wanneer de eindklant een onmogelijke visie heeft, die ofwel fysiek onmogelijk is, ofwel niet te verzoenen valt met uw richtlijnen, zullen zij een gulden middenweg zoeken. U kan ook de volledige coördinatie van uw nieuwbouwprojecten aan hen overlaten. Dan zorgen zij naast de klantenbegeleiding ook voor een lastenboek, werkplan, goedkeuringen, financiële voorstellen en de controle van de werken van de onderaannemers. Op die manier wordt de oplevering zeker en vast een geslaagd succes.

Geniet van de voordelen

Wanneer u een deel van de taken bij een bouwproject uit handen geeft, heeft u zelf veel meer tijd om zich bezig te houden met uw eigen expertise. Door u te ontzorgen van de klantenbegeleiding bij bouwprojecten, helpt Liesenborghs u naar het volgende kwaliteitsniveau. Contacteer hen vandaag nog om alle details te bespreken via de contactgegevens op hun website.