Parts Components
Image default
Business / Automotive

R7s led ipv halogeen

R7s led

In ieder huishouden kun je wel verlichting vinden, dit omdat ook iedereen ‘s avonds goed wil kunnen zien. Aan het energieverbruik dat nodig is voor de verlichting hangt ook een prijskaartje. Om dit prijskaartje zo minimaal mogelijk te houden is het aan te raden om led verlichting in de woning te installeren, aangezien deze lampen weinig energie verbruiken.

Led lampen

Steeds meer huishouden kiezen voor R7s led dimbaar, vanwege de vele voordelen die deze lampen te bieden hebben. Zoals hierboven al werd aangehaald zijn deze lampen een stuk goedkoper in gebruik, ze verbruiken namelijk maar weinig energie in vergelijking met andere soorten lampen. Dit is te merken aan de stroomrekening die je aan het eind van het jaar gepresenteerd krijgt.

Buiten het feit dat je met behulp van R7s led lampen goedkoper uit bent, ben je door het kiezen voor deze lampen ook een stuk beter voor het milieu. Deze lampen gaan namelijk ook vele malen langer mee dan andere soorten lampen. Ze gaan namelijk minimaal vijf keer zo lang mee, waardoor de aanschafsprijs ook relatief mee valt. Je haalt het verschil tussen de prijs van de lampen er zeker wel uit. Het is dus zeker aan te raden om te investeren in goedkope led verlichting om goedkoper uit te zijn. In beginsel zijn deze lampen wel iets duurder, maar je haalt het er al snel weer uit.

Het is dus een stuk beter om je hele huis te vervangen met led verlichting als je goedkoper uit wilt zijn. In beginsel zijn deze lampen wat duurder, aangezien de aanschafskosten vaak duurder zijn dan de kosten van andere lampen. Maar als je kijkt naar het feit dat deze lampen wel vijf keer zo lang meegaan dan andere lampen en de prijs niet vijf keer hoger is, is dit verschil te verwaarlozen. Verder verbruiken ze ook minder stroom, waardoor de stroomrekening ook erg mee zal vallen.

https://www.leds-depot.be/led-230v/r7s-led-lampen.html

Gerelateerde artikelen

Voor in de zomer een cabrio?

Salarissoftware

Koeriersdienst Gelderland