Parts Components
Image default
Business / Automotive

SEO check – krijg inzicht in SEO

U heeft een website, maar het gaat niet zoals u droomde en wilt daarom een SEO check laten uitvoeren door een online marketing partij. Het is niet zo dat u direct al uw klanten bereikt en de SEO optimalisatie is nog niet echt van de grond gekomen. Met de keuze voor een website check door een online marketing bureau heeft u de eerste stap in de goede richting in elk geval al gezet. In de resultaten van de SEO scan zult u drie verschillende onderdelen aantreffen. Deze onderdelen vormen überhaupt al de basis voor een succesvolle zoekmachine optimalisatie en u ontvangt verbeterpunten per aspect. De eerste twee, die plaatsvinden op uw website, zijn content en techniek. De laatste die in de SEO check wordt behandeld vindt plaats op andere websites en heet autoriteit.

Content en techniek geven Google input

De techniek van een website is de allereerste uitkomst waar iets over gezegd wordt in de uitkomsten van de SEO check. Dit komt omdat dit ook het eerste is waar Google mee te maken krijgt. De techniek van een website maakt het mogelijk of juist lastig voor Google om alle webpagina’s van uw website door te spitten. In het vervolg van de SEO scan wordt de content behandeld. Dit is wat Google gaat bekijken om erachter te komen waar uw website over gaat en waar in Google deze (bij welke zoekwoorden) hoog geplaatst moet worden. Wanneer de SEO checker aangeeft dat er dubbele content of geen Google-gerichte content op uw website staat (op basis van de juiste zoekwoorden en hoeveelheden dus), zal uw website nooit hoog in Google worden weergegeven. Dit is alles wat de SEO check u mededeelt wat betreft de on-page (website) SEO optimalisatie.

Autoriteit als afsluiter van de SEO check

Het laatste deel dat in de SEO check en dus ook zoekmachine optimalisatie geperfectioneerd moet worden is de autoriteit die toegekend wordt. U kunt dit zelf niet meten, alleen met speciale analysetools die SEO bureaus in hun bezit hebben. Door middel van linkbuilding kan de website een betere autoriteit krijgen. Mocht dit een verbeterpunt zijn, dan zal u in de uitkomsten van de website check te zien krijgen dat er meer aan linkbuilding gedaan moet worden op specifieke plekken om bovenaan in Google te komen staan. Laat nu gratis en vrijblijvend een SEO check uitvoeren door SAM Online Marketing om zeker te zijn dat uw zoekmachine optimalisatie de goede kant op gaat.