Parts Components
Image default
Business / Automotive

Spoedgeval? Loodgieter-leeuwarden.nl staat voor u klaar!

Loodgieter-Leeuwarden.nl is zeven dagen in de week, vierentwintig uur bereikbaar. U kunt ons snel en eenvoudig bereiken als er bijvoorbeeld een spoedgeval heeft plaatsgevonden. Denk hierbij aan een lekkage in uw woning of plotselinge problemen met uw cv-installatie. Wij vinden het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten gezien het zeer belangrijk is om een lekkage snel aan te pakken. Ook is het niet fijn als de cv-ketel er plotseling mee stopt tijdens de koudere dagen in de herfst en winter. Neem contact met ons op door ons te bellen als u een spoedklus voor ons heeft. Onze vakmensen komen dan zo snel mogelijk naar u toe om het probleem aan te pakken. 

Onderhoud van uw CV en installatie door Loodgieter-Leeuwarden.nl

Naast spoedklussen kunt u ook bij Loodgieter-Leeuwarden.nl terecht voor onderhoud van uw CV-ketel of wanneer u een nieuwe CV installatie wilt laten plaatsen. Het is zeer belangrijk om uw CV ketel goed te laten onderhouden omdat dit uw (gevoel van) veiligheid kan vergroten. Als een cv-ketel niet goed gecontroleerd wordt, kunnen er schadelijke gassen vrijkomen zodat bijvoorbeeld het dodelijke gas koolmonoxide. Ook is het belangrijk om periodiek onderhoud te laten verrichten omdat u op deze manier op stookkosten kan besparen. Wij raden aan om bij een nieuwe cv ketel ieder jaar onderhoud te laten verrichten en bij oudere cv ketels twee keer per jaar. Wilt u graag een nieuwe cv ketel laten installeren? Ook dat is geen enkel probleem! Wij kijken dan graag naar wat wij voor u kunnen betekenen. Voordat wij de installatie daadwerkelijk uitvoeren, krijgt u uiteraard eerst een offerte thuisgestuurd zodat beide partijen weten wat de prijsindicatie gaat zijn van de klus. Deze offerte is geheel vrijblijvend dus u zit nog nergens aan vast als het bijvoorbeeld hoger is dan uw budget. 

Onderhoudscontract aangaan

Wij begrijpen als geen ander dat het onderhoud aan uw cv ketel niet hetgeen is waar u als eerste aan denkt. Daarom kan het onderhoud erbij inschieten. U kunt nu bij Loodgieter Leeuwarden een onderhoudscontract aangaan waarbij wij u eraan herinneren om een afspraak te maken. Dat kan via de website.