Parts Components
Image default
Aanbiedingen

Waarom je als ondernemer een elektrische auto zou moeten huren

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om geld en tijd te besparen. Maar wist je dat het huren van een elektrische auto je niet alleen tijd en geld kan besparen, maar ook nog eens goed is voor het milieu? In deze blog leggen we uit waarom een elektrische wagen huren een verstandige keuze is voor ondernemers.

 

Kostenbesparing

Als ondernemer zijn de kosten van een auto vaak een grote last op het budget. Een elektrische auto huren kan echter een slimme financiële keuze zijn. Een elektrische auto is niet alleen efficiënter in termen van benzinekosten, maar heeft ook minder onderhoudskosten. Bovendien bieden verhuurbedrijven vaak voordelige tarieven aan voor dag- of weekhuur.

 

Belastingvoordeel

Een ander financieel voordeel van het huren van een elektrische auto is het belastingvoordeel. Als huurder van een elektrische auto kun je profiteren van de lage bijtelling van 4%. Bij een gloednieuwe auto is dit vaak hoger. Dit betekent dat je als ondernemer een elektrische auto tegen een gunstig tarief kunt huren en het belastingvoordeel kunt meenemen in je zakelijke kosten.

 

Milieuvriendelijk

Als ondernemer kun je je bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Een elektrische auto is een duurzamere keuze dan een auto op benzine of diesel. Een elektrische auto rijdt op groene energie en stoot geen schadelijke stoffen uit, wat goed is voor het milieu en bijdraagt aan een schonere lucht.

 

Flexibiliteit

Als ondernemer wil je vaak snel en flexibel van A naar B kunnen reizen. Met het huren van een elektrische auto kun je gemakkelijk aan deze behoefte voldoen. Verhuurbedrijven bieden vaak een breed assortiment aan auto’s, van kleine stadsauto’s tot grote suv’s. Bovendien kun je bij sommige verhuurbedrijven de auto ophalen en inleveren op verschillende locaties, wat het nog makkelijker maakt om flexibel te zijn.

 

Marketing tool

Tot slot kan het huren van een elektrische auto ook nog dienen als een slimme marketingtool. Als je als ondernemer besluit om bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam op de huurauto te plaatsen, creëer je niet alleen bekendheid voor je bedrijf, maar ook nog eens sympathie voor je duurzame keuze.

 

Als ondernemer is het huren van een elektrische auto een verstandige keuze op verschillende gebieden. Het is kostenbesparend, milieuvriendelijk en biedt flexibiliteit. Bovendien kan het huren van een elektrische auto een positieve impact hebben op het imago van jouw bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Maak de keuze voor een elektrische huurauto en profiteer van alle voordelen!

 

https://www.bultman.nl/