Parts Components
Image default
Business / Automotive

Welke E27 led verlichting kopen?

Welke LED verlichting is er te koop?

 

Led verlichting zorgt er voor dat de tijd dat we allemaal gloeilampen in huis hadden voorgoed voorbij is. In eerste instantie werden de spaarlampen uitgevonden, maar nu er Led verlichting te koop is, beseft iedereen dat dit nog een stap voorwaarts is. Veel beter voor het milieu en ook veel beter voor onze portemonnee. Maar welke led lampen zijn er te koop en past de standaard E27 LED in alle armaturen?

 

Led verlichting voor gewone lampen

De meeste lampen in onze huizen zijn voorzien van een standaard E27 fitting. Gelukkig worden er voldoende E27 LED lampen verkocht waardoor je een ruime keuze hebt. E27 LED lampen hebben een brede fitting en lijken het meeste op de bekende gloeilamp. Kijk naar het wattage van de lamp en het wattage dat het vervangt en je kiest dan altijd de juiste variant E27 LED lamp. Het is ook aan te raden om even naar de lichtkleur te kijken. Voor sfeerverlichting is het mooier een warm witte kleur te kiezen, terwijl op een werkplek een witte kleur prettiger is.

 

Andere Led verlichting

Ook wanneer je in je huis schemerlampjes hebt met een kleine fitting, kun je deze vervangen door LED lampen. Hierin zijn ook weer verschillende varianten te krijgen. Als je daarnaast wat extra’s wilt doen in je woning, is het een optie om op sommige plekken LED strips aan te brengen. Deze zorgen voor een sfeervol licht die je eventueel ook nog van kleur kunt laten veranderen afhankelijk van je stemming of de situatie.

 

Halogeen spots vervangen

Ook wanneer je bijvoorbeeld in je keuken of badkamer gebruik maakt van spotjes, kun je deze prima vervangen door LED spots. In veel gevallen is het een kwestie van oude lampje uit de fitting trekken en het nieuwe led lampje er weer in. Alleen wanneer je gebruik maakt van een dimmer, moet je even opletten of deze samengaat met led lampjes.

 

http://www.leds-depot.be/

Gerelateerde artikelen

Voor in de zomer een cabrio?

Besparen op uw energierekening doet u zo!

Schipholtaxi online voor mijn werk, het waarom