Parts Components
Image default
Business / Automotive

Zoek je een sportieve Mercedes?

Mercedes staat echt bekend om dat het een luxe merk is. Toch bouwt het bekende automerk ook sportieve auto’s. Sportief voor het oog maar ook sportief onder de motorkap. Door de jaren heen heeft Mercedes ook diverse auto’s weten te ontwikkelen die erg sportief ogen. De Mercedes-Benz CLA heeft diverse specificaties en is erg gestroomlijnd.

Wanneer is de CLA op de markt gekomen? 

In januari 2013 heeft Mercedes een nieuwe auto ontwikkeld. Namelijk de Mercedes-Benz CLA. Dit is het kleinere broertje van de CLS coupé. Het is namelijk een vierdeurs coupé. Momenteel is deze alleen nog verkrijgbaar met 4 cilinders. Alleen de AMG versie beschikt over meerdere cilinders. Welgeteld 6 of 8. Dit is nog optioneel. Je kunt de auto zo duur maken zoals je zelf maar wilt. Dat maakt het namelijk een stuk makkelijker om bepaalde opties op te auto te zetten. Indien de prijs hiervan erg hoog is, dan kun je ervoor kiezen om deze optie wel of niet op de auto te zetten. 

Als je op het internet kijkt naar de waarderingen van deze auto, dan zien we dat deze auto heel erg goed door de testen heen komen. Het comfort van de auto is erg goed. De auto heeft namelijk standaard luchtvering. Dat is erg goed voor het comfort van de auto. We zien ook dat de prestaties van de auto’s niet slecht zijn. Namelijk 3,8 sterren op een schaal van 5 sterren. Dat maakt het natuurlijk wel erg goed dat er de auto ook nog prestaties heeft.

Waar kun je dit type auto kopen?

Er zijn veel autogarages en autodealers waar je dit eventueel zou kunnen kopen. Je kunt deze nu bijna alleen nog maar nieuw kopen, maar bij een occasiondealer in Enschede kun je deze auto’s ook tweedehands kopen. Zorg er daarom ook voor dat je gaat kijken naar de kosten van deze auto’s

https://www.baantwente.nl/occasions-enschede