Parts Components
Image default
Business / Automotive

Bezoek niet meer via de receptie ontvangen

Bezoekers ontvangen via de ouderwetse manier kan soms een heel gedoe met zich meebrengen. De receptie plant een afspraak voor je in en stuurt een saaie, onprofessionele uitnodigings mail naar de bezoeker toe. Wanneer deze gearriveerd is moet die zich aanmelden bij de receptie, de receptie meld vervolgens aan jou dat je bezoek er is. Een heel gedoe dus! Zeker in de coronatijd nu er allemaal regels aan bezoek zitten verbonden. Wist je dat bezoek ontvangen allemaal veel gemakkelijker kan? Je hebt helemaal of nauwelijks nog een receptie nodig om bezoek te ontvangen. Geïnteresseerd in hoe? Lees dan verder.

Digitale receptie
Met de hulp van een digitale receptie is de tijd van de saaie standaard uitnodiging en de onnodige taken voor de receptie voorbij. Je kan nu veel tijdrovende taken voor de receptie weghalen of zelfs voor een geheel onbemande receptie gaan. De software van de digitale receptie houdt namelijk automatisch bij wij erop bezoek is, wie er op bezoek is geweest, wie er wanneer is uitgenodigd en hoe laat zij zijn uitgenodigd. Het enige wat je hoeft te doen, is de desbetreffende persoon een uitnodiging in eigen huisstijl via het Webportaal te sturen en klaar is kees.

Hoe werkt het verder
Digireceptie is ook zeer handig te gebruiken om mensen te ontvangen in de corona tijd. Je hoeft namelijk niet met de receptie in contact te komen en bezoekers kunnen zich geheel contactloos aanmelden, maar hoe werkt dat allemaal nu? Wanneer de bezoeker de uitnodiging ontvangen heeft, hoeft hij alleen nog maar de uitnodiging en de algemene voorwaarden te accepteren, een corona vragenlijst in te vullen. Wanneer de bezoeker dit allemaal gedaan hebt en de QR-code heeft ontvangen dan is hij/zij klaar om op bezoek te gaan. Hij/zij hoeft alleen bij binnenkomst de QR-code te scannen en je weet meteen dat je bezoek is gearriveerd.

http://economy.nl