Parts Components
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze privékliniek bent u op de juiste plek

Wanneer u een plastische ingreep wil laten uitvoeren, is het belangrijk dat u de juiste privékliniek en de juiste chirurg uitkiest. Overal in Vlaanderen zijn ze het eens: Mediclinic is het neusje van de zalm wanneer het aankomt op esthetische ingrepen en behandelingen. In dit artikel geven we een overzicht waarom zij de beste in hun vakgebied zijn.

Zij garanderen ervaring, hygiëne en respect

Deze privékliniek is actief sinds 2005 en stond steeds vooraan wanneer er innovaties werden gedaan op vlak van infrastructuur. Zij hebben dan ook de meest moderne apparaten die niet enkel de ingreep, maar ook de revalidatie makkelijker en veiliger maken. Alle artsen en personeelsleden hebben een hoge kwalificatie en zijn ervaren in de esthetische chirurgie. Zij gaan dan ook met u op zoek naar de oplossing op uw maat. Natuurlijk kan u ook steeds rekenen op discretie. Deze privékliniek staat vooral bekend om zijn borstingrepen. Bij dit soort ingrepen is het resultaat vaak snel opgemerkt en is het dan ook belangrijk dat deze goed is uitgevoerd. Tijdens een eerste consultatie gaan de dokters hier met u op zoek naar het meest natuurlijke antwoord op uw vraag. Op die manier kan u in de spiegel kijken met enkel liefde voor uzelf. De littekens worden mooi verstopt en zij geven tips mee om kapselvorming of uitzakkingen te voorkomen. Qua borstchirurgie doen ze hier esthetische ingrepen, zoals een borstvergroting of -verkleining. Maar ook voor borst- en tepelreconstructies kan u bij hen terecht. Bent u het beu dat uw borsten steeds lager zakken naarmate u ouder wordt? In deze kliniek wordt ook een borstlift of mastopexie uitgevoerd. Op de website kan u alvast enkele voor- en na-foto’s zien. U kan zeker zijn van de kunde van deze artsen.

Kijk weer graag in de spiegel

Voor veel vrouwen zijn borsten een prominent element van het lichaam. Als daar iets niet goed zit, voelen veel vrouwen zich dan ook niet meer mooi. Na een ingreep bij de artsen in deze privékliniek kijkt u gegarandeerd weer met veel liefde naar uzelf in de spiegel. Maak vandaag nog een afspraak via hun website!