Parts Components
Image default
Dienstverlening

Walking floor-transport: de toekomst van bulktransport

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw bulkgoederen kan transporteren? Neem dan een kijkje op de website van transportbedrijf S’Jegers in Laakdal, nabij Geel in de provincie Antwerpen. Al sinds 1995 verzorgen zij vanuit hun terreinen in Antwerpen het transport van verschillende goederen. Hun ervaring is sowieso een dikke streep voor op concurrenten.

Natte of droge bulkgoederen? Allemaal geen probleem voor deze transportgigant!

Dit transportbedrijf begon met het vervoer van zeecontainers en is uitgegroeid tot een gekende naam in het transportwezen. Met zo’n 300 300 trekkers, 600 containerchassis, 20 trekkers uitgerust voor koel- en vriestransport en 250 huifkarren kunnen ze zowat alles vervoeren. Tel daarbij de kiepwagens en de tankwagens en u kan direct zien waarom ze al zo lang bestaan. In de tankwagens kan het bedrijf uw natte bulk vervoeren. Ze vervoeren gas, brandstof, vloeibare mest, GMP-producten voor de farmaceutische sector en afvalwater. Ook gevaarlijke stoffen, zoals brandbare vloeistoffen, kunnen zij vervoeren dankzij het feit dat alle chauffeurs een ADR-certificaat hebben. Ook het transport van vloeistoffen die extra speciale tankwagens nodig hebben, zoals die met geïsoleerde of verwarmde tankcontainers, is voor deze expert uit Antwerpen geen probleem. Natte bulk is dus al volledig in orde, maar wat met droge bulk? Transportbedrijven werken vaak vanuit de haven en moeten dan ertsen, zand of graan vervoeren. S’Jegers heeft de ideale oplossing voor het tijdrovende uitladen van bulkgoederen: de walking floor-trailer. Deze speciale trailer maakt walking floor-transport mogelijk waarbij een hydraulische vloer de goederen automatisch naar buiten werkt. Er is dus geen nood meer aan iemand die handmatig alles uit de trailer moet halen. Walking floor-transport is ook perfect voor grote hoeveelheden verpakte goederen, zoals huisvuil of papierrollen.

Bij hen zijn uw bulkgoederen op de juiste plek

Alle containers van dit bedrijf worden vakkundig gereinigd in hun eigen fumigatie-zone. Uw goederen zijn dus veilig van schimmels en ongedierte. De vrachtwagens zelf worden ook in eigen zaak onderhouden en hersteld door ervaren mecaniciens, die ook alles kennen van de mechanica achter walking floor-transport. Bent u overtuigd van deze expert in transport uit Antwerpen? Vraag een offerte aan op hun website of bel hen op voor meer informatie!