Parts Components
Image default
Aanbiedingen

De city crosser is multifunctioneel

Dat steps een metamorfose hebben ondergaan is duidelijk zichtbaar geworden dankzij ons landelijke politiekorps: steeds vaker duiken politie-ambtenaren op in het straatbeeld, rijdend op een city crosser, zich soepel bewegend in het drukke stadsverkeer. De city crosser lijkt in het geheel niet meer op een step, maar is een vervoersmiddel waarbij men op een soort plankje staat, met 2 wielen aan de zijkant en een stuur. Dankzij geavanceerde technieken zoals sensoren, blijft het boord te allen tijde rechtop staan tijdens gebruik en ben je zeer wendbaar. 

Toepassingen in het bedrijfsleven

De city crosser kan aanmerkelijke tijdswinst opleveren wanneer deze wordt ingezet in grote bedrijfshallen, magazijnen, maar ook bijvoorbeeld bij grootschalige land en tuinbouwbedrijven en plantenveilingen. Daar waar veel gelopen moet worden, van de ene hal naar de andere, biedt de city crosser uitkomst. Pakt men nu nog vaak een fiets om zich door het bedrijf te bewegen; in de nabije toekomst zal dit veel vaker de city crosser worden. Waarom? Vanwege de wendbaarheid, snelheid en het gebruikersgemak. De city crosser is kleiner dan een fiets, beweegt zich overal gemakkelijk langs en vergt geen enkele inspanning van de gebruiker (buiten het besturen van het apparaat uiteraard!). Bekijk hier de Segway city crosser online.

Extra leuk is het dat de city crosser natuurlijk overal mee naar toe te nemen is. Je kunt hem ideaal gebruiken voor een dagje in de natuur. De city crosser vormt hiermee geen concurrent van de fiets, maar een extraatje; een gadget wat weer een hele andere beleving biedt dan een fietstocht. 

Veiligheid

Let wel: de city crosser, e-steps en bepaalde e-bikes zijn niet toegestaan in de openbare ruimte. Je kunt ze wel op privé terrein gebruiken. Om veilig te kunnen rijden kun je stootbanden plaatsen, bijvoorbeeld biggenruggen, of varkensruggen (grote stootblokken) van beton. Deze plaats je daar waar je niet wil dat de e-step kan komen. Ook kun je natuurlijk kiezen voor sierlijke betonbollen, deze zijn zowel decoratief als geschikt tegen een stootje. 

https://fietsnieten.nl/