Parts Components
Image default
Business / Automotive

Een fiets kopen? Laagste prijsgarantie bij premiumbikes.nl

Bij Premiumbikes vindt u een breed assortiment aan transportfietsen, elektrische fietsen, herenfietsen, damesfietsen, accesoires. Als je een bestelling plaats via de website ben je in ieder geval zeker van:

 • Gratis verzending in Nederland
 • Voor 13:00 besteld? Morgen in huis
 • Niet goed, geld terug garantie
 • Breed assortiment aan fietsen
 • Goedkope fietsen

We raden je aan om premiumbikes.nl (klik op de link) eens te bezoeken.

Zoek je naar een fiets van hoge kwaliteit? Dan zit je bij premiumbikes ook zeker goed, ze hebben namelijk een breed assortiment van kwaliteitsfietsen. Bekende merken zoals Alpina, Altec, Batavus, BSP, Cortina en Hollandia zitten in het assortiment. Wist je dat premiumbikes een laagste prijsgarantie hanteert? Dat betekent dat de type fiets 100% zeker weten het goedkoopste is als je online besteld via de webshop. Dat is wel fijn om te weten, je wilt natuurlijk niet teveel betalen voor een fiets en wilt er zeker van zijn dat je een goede deal hebt wanneer je de fiets besteld.

Snel bekijken welke type fietsen ze hebben? We hebben een klein menu voor je samengesteld zodat je snel een keuze kunt maken.

 • Herenfiets – https://www.premiumbikes.nl/herenfiets/
  Een comfortabele herenfiets, zeker geschikt voor in de zomer als je even snel een toertje wilt maken. Comfortabel en van uitstekende kwaliteit.
 • Transportfiets – https://www.premiumbikes.nl/transportfiets/
  Een transportfiets is een fiets dat stevig is gebouwd, je kunt er gegarandeerd 5 jaar lang mee fietsen. Perfect geschikt voor woon en werkverkeer.
 • Elektrische fiets
  Een elektrische fiets is een fiets van het duurdere segment, deze fietsen zijn namelijk elektrisch gemotoriseerd en zorgen ervoor dat je extra snel kunt fietsen, zo hoef je niet zelf te trappen wanneer je op deze fiets aan het toeren bent. Zo wordt deze fiets steeds vaker gebruikt als een alternatief voor de auto.