Parts Components
Image default
Business / Automotive

Een website laten maken bij SAM Design

 

Het laten maken van een nieuwe website is belangrijk voor elk bedrijf dat nog geen professionele website heeft. Het is namelijk heel belangrijk voor elk bedrijf om een professionele website te hebben. Alleen zo kan een bedrijf een goed online imago hebben. Naast het aantrekken van klanten is een goede website ook belangrijk voor het tevreden houden van huidige klanten. Maar hoe komt het design van een nieuwe website eigenlijk tot stand? Hier onder bespreken we kort de procedure bij SAM Design in Den Haag.

 

De eerste stap

De eerste stap voor het design van een nieuwe website is het inventariseren van de wensen van een klant. Afhankelijk van het bedrijf en de soort website voor de klant brengt dit verschillende wensen met zich mee. In gesprek met een van onze designers wordt goed duidelijk gemaakt welke eisen er zijn. Na het in kaart brengen van de wensen en eisen komt er een offerte.

 

De tweede stap

Na goedkeuring van de offerte is het tijd voor de tweede stap ofwel de concepten. Er wordt, voor elk soort pagina een concept opgesteld en naar de klant verstuurd. De klant kan dan wel of niet akkoord gaan met de concepten. Er kan wat heen en weer gestuurd worden om alle wensen van de klant goed in te vullen.

 

De derde stap

Na goedkeuring van de concepten kan de website technisch in elkaar gezet worden. Dan moet er inhoud aangeleverd worden, eventueel kan het webdesign bureau dit voor u doen. In ieder geval is het belangrijk dat elke pagina genoeg en goede inhoud heeft.

 

De vierde stap

Na het invullen van de inhoud van de website kan met de volgende stap begonnen worden. Hiervoor moet de website online gezet worden. Na het online zetten van de website bent u nu online vindbaar en kunt u bouwen aan het online imago van uw bedrijf!