Parts Components
Image default
Business / Automotive

De leukste steden voor een dagje uit in Zuid-Holland

De leukste steden voor een dagje uit in Zuid-Holland

Nederland zit alweer meer dan een half jaar in lockdown. De verwachting is dat dit niet meer al te lang gaat duren. Het vaccineren van verschillende leeftijdsgroepen is momenteel volop op gang. Daarmee is de kans groot dat in de komende zomermaanden de terrassen, winkelcentra en verschillende activiteiten weer open kunnen. Waar ga jij als eerste heen als alles weer open is? In de grootste steden van Zuid-Holland is in ieder geval altijd iets te beleven.

Rotterdam

In de grootste havenstad van het land vind je de hoogste gebouwen, hipste terrasjes en de mooiste winkelcentrums van Nederland. Populaire bezienswaardigheden hier zijn de Erasmusbrug, Euromast Tower, Delfshaven en de Witte de Withstraat.

 

Den Haag

Ook in Den Haag valt er van alles te beleven voor een dagje uit. Vooral onder strandliefhebbers is Den Haag erg gewild. In de zomer kan het hier echter wel erg druk zijn. Parkeerplaatsen raken overvol en de kans dat er file ontstaat onderweg naar een populair strand zoals Scheveningen is erg groot. Het aantal verkeersongevallen is hier daardoor in de zomer groter dan in de andere steden. Als je auto beschikt over de beste achteruitrijcamera hoef je je daar natuurlijk geen zorgen over te maken. De kans dat je dan bij een ongeluk betrokken raakt is erg klein.

 

Zoetermeer

Net buiten Den Haag vind je Zoetermeer. De op twee na grootste stad van de regio. Althans, als het op het aantal inwoners aankomt. In Zoetermeer vind je het populaire SnowWorld. Met vijf indoor skibanen is dit zeker een aanrader voor wintersportliefhebbers.

 

Zodra de lock-down voorbij is, kun je weer gaan genieten van alle leuke dingen die verschillende steden te bieden hebben. Een dagje uit in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer mag dan zeker niet ontbreken. Houdt er wel rekening mee dat het op bepaalde plaatsen zomers erg druk kan zijn en het dus vrijwel noodzakelijk is om te beschikken over een achteruitrij camera als je deelneemt aan het drukke zomerse verkeer.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/