Parts Components
Image default
Woningen

Gratis ramen en deuren

BLAZEN VAN PLASTIC RUITEN HOE DE OORZAAK OPLOSSEN?
Kunststof ramen, die u goedkoop bij ons kunt bestellen, zijn een onmisbaar kenmerk van een moderne woning geworden. Ze zijn praktisch, duurzaam, hebben veel positieve eigenschappen en zijn beschikbaar voor de meerderheid van de bevolking. Een correct geselecteerde en geïnstalleerde structuur zal tijdens het gebruik geen problemen veroorzaken. En als er zich problemen voordoen?

Blazen uit kunststof ramen Hoe de oorzaak wegnemen? Wat moeten we doen? Het is voor een leek moeilijk om het probleem te identificeren, maar als u het probeert, kunt u het probleem zelf lokaliseren.

Blaast het raam?
Uit het raam blazen Je hebt een metalen-plastic structuur geïnstalleerd en was teleurgesteld toen je ontdekte dat het bij het begin van koud weer uit de ramen waait. Allereerst is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de ontwerpkenmerken, namelijk het type glaseenheid. Misschien heeft u er een met één kamer gekocht … We haasten ons om u van streek te maken dat dit type dubbele beglazing niet geschikt is voor strenge winters, en dat er in de winter altijd kleine hoeveelheden kou in uw huis sijpelen. De hoeveelheid kou is meestal klein en verwarming door een batterij zou de opname ervan meer dan moeten compenseren. Over de batterijen trouwens. Let goed op je vensterbank, misschien blokkeert deze de warmte die van de batterij komt? In dit geval is het altijd koel bij het raam. Maar dit waait niet.

Blazen uit een plastic raam – hoe de oorzaak te vinden
Hoe bepaal je of het echt uit een plastic raam waait? Om dit zeker te controleren, volstaat het om een ​​kleine vuurbron (een kaars of een aansteker) naar het raam te brengen – als de vlam fladdert of helemaal uitgaat, is er echt een blaas. In dit geval is het noodzakelijk om een ​​specifieke blaasplaats te vinden, waarna u het defect kunt verhelpen.

Blazen uit een plastic raam – redenen
Blazen uit kunststof ramen Als er blazen wordt gedetecteerd in de tussenruimte, let dan op de modus waarin uw metaal-kunststof product werkt – in de zomer of winter. De modus hangt af van de positie van de metalen plaat (prisma of excentrisch), wat voldoende is om 90 graden te draaien om de modus te wijzigen. Bekijk hier een uitgebreide video over het aanpassen van kunststof ramen

Als blazen van onder de vensterbank wordt gedetecteerd, moet u op de dichtheid letten. De lege ruimte onder de vensterbank is gevuld met polyurethaanschuim en de resulterende naad moet worden gepleisterd. Om spuien te voorkomen, is het voldoende om een ​​kit te gebruiken.

Als een spuien vanaf de zijkant van de hellingen wordt gedetecteerd, is in dit geval de schuld van de montagenaden – ze kunnen worden vernietigd of volledig ontbreken. De vernietiging van het vulmiddel van de montagenaad treedt meestal op na 6-7 jaar gebruik. Om dit defect te verhelpen, moet u de hellingen demonteren en de naden opnieuw vullen.

Als er een zuivering wordt gevonden tussen de impost en het frame, dan zijn uw acties hier zinloos. Als je merkt dat het precies op deze plek uit een plastic raam blaast, dan is er maar één reden: een huwelijk bij de vervaardiging van de constructie door de fabrikant. Probeer contact op te nemen met specialisten, misschien vakmensen, en kunnen u helpen met dit probleem. Zo niet, dan zal vorstbestendige kit tijdelijk de tocht verwijderen en in de toekomst nadenken over het vervangen van de metaal-kunststof structuur.

Blazen uit kunststof ramen, hoe de oorzaak wegnemen? Als blazen van onder de scharnieren wordt gedetecteerd, let dan op de buitenkant van het frame. Misschien zijn er gaten voor het bevestigen van extra fittingen. Ze moeten worden gerepareerd voor het koude seizoen.

Als een spuien van onder de afdichting wordt gedetecteerd, hoeft deze alleen maar te worden vervangen. Hoogstwaarschijnlijk is het verschrompeld of vuil geworden.

Als u thuis uit een plastic raam blaast en geen van de bovenstaande redenen geschikt is, neem dan contact op met professionele vakmensen voor hulp. Ze zullen de doorgang van de tocht kunnen lokaliseren en de oorzaak ervan kunnen wegnemen.

 

Gratis ramen en deuren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/