Parts Components
Image default
Dienstverlening

Een goede brandveiligheid in scholen in Antwerpen

Een gebouw moet zo brandveilig mogelijk zijn. Op deze manier kunnen ernstige gevolgen in vele gevallen immers vermeden worden. Een brand verspreidt zich razendsnel, zeker wanneer gebouwen daar niet genoeg op voorbereid zijn. Fire Security uit Hoogstraten kan daarbij helpen. Als specialist in brandveiligheid controleren zij scholen, bedrijven en organisaties in Antwerpen, zodat deze in orde zijn. Lees verder en u komt vanzelf te weten op welke manier ze dat doen.

Een grondige controle binnen uw school

Fire Security uit Hoogstraten zorgt in de eerste plaats voor een brandveilige schoolomgeving door de infrastructuur grondig te controleren. Ze onderzoeken elk gebouw en elk lokaal en gaan op zoek naar zaken die verbeterd kunnen worden. Ze kijken hierbij naar de materiaalkeuze, de bestaande apparaten, de breedte van de gangen et cetera. Is er in elke klas een brandblusapparaat? Zijn er genoeg nooddeuren voorzien? Dat zijn allemaal zaken die ze onderzoeken. Blijkt er niet genoeg apparatuur aanwezig te zijn? Dan kunt u nieuwe apparaten bestellen bij deze specialist in brandveiligheid in scholen in Antwerpen. Ze hebben onder meer de volgende producten:

  • Verschillende typen hydranten, brandhaspels en koppelingen
  • Diverse typen afsluiters en leidingsystemen
  • Verschillende soorten slang oprolsystemen
  • Allerlei brandweerslangen, watervoerende en schuimvormende armaturen
  • Opbergkasten voor brandweerslangen, blushaspels, blusapparaten en schuimarmaturen
  • Draagbare, mobiele en vast opgestelde blusmonitoren

U kunt u deze apparaten ook bestellen wanneer uw bestaande apparatuur niet meer naar behoren werkt.

Volg een opleiding met uw collega’s

Verder kunt u ook een opleiding volgen om de brandveiligheid in scholen in Antwerpen te verhogen. Doordat u en uw collega’s weten wat ze moeten doen in geval van brand, kunnen jullie kordater en sneller reageren. Fire Security biedt verschillende opleidingen, trainingen en demonstraties aan. Zorg samen met hen voor een brandveilig Antwerpen! Wilt u hen contacteren voor een inspectie of voor een demonstratie? U kunt hun contactgegevens vinden op de website van deze expert met jarenlange ervaring.