Parts Components
Image default
Wijn

Koop al uw dranken bij deze groothandel voor alcoholische dranken

Bent u op zoek naar een goede groothandel voor alcoholische dranken? Dan is het de moeite waard om met InVINity in Brussegem, regio Brussel, samen te werken. Deze leverancier van wijn en andere dranken heeft namelijk een enorm groot aanbod, waarin elk uitbater van een horecazaak wel zijn ding zal vinden. Misschien nog belangrijker dan de grootte van hun aanbod is de geweldige kwaliteit van alle dranken in hun aanbod. Ze werken namelijk enkel samen met producenten die steeds innoveren en op duurzame wijze te werk gaan. Zo willen ze bijdragen aan een betere wijnwereld. Dankzij hun 20 jaar ervaring weten ze ook als geen ander waarop ze moeten letten bij het uitkiezen van dranken. U kunt bij deze wijnleverancier dus zeker zijn van absolute topkwaliteit.

Bij deze wijnleverancier heeft u oneindig veel keuze  

Als uitbater van een horecazaak wilt u liefst een uitgebreide drankkaart kunnen samenstellen. Als je samenwerkt met deze groothandel van alcoholische dranken, dan wordt dat zeker geen probleem. Hun aanbod is namelijk bijzonder divers, zowel op gebied van soorten drank als op geografisch gebied. Zo kunt u bij deze wijnleverancier onder andere de volgende dranken bestellen:

–        Witte wijn uit Languedoc, Frankrijk

–        Rosé uit Victoria, Australië

–        Champagne uit de champagnestreek

–        Prosecco uit Veneto, Italië

–        Cava uit Utiel-Requena, Spanje

–        Calvados van Château du Breuil, Frankrijk

–        Rum uit Barbados en Guyana

–        Cognac uit Zwitserland

–        Wodka uit Groenland

–        Grappa uit Montalcino, Italië

–        Whisky uit Loch Lomond, Schotland

En nog veel meer! Dankzij deze wijnleverancier kunt u dus een uniek en divers aanbod aanbieden in uw zaak.

Ontdek alle verrassende dranken

Wilt u het volledige aanbod aan alcoholische dranken van deze groothandel bekijken? Of bent u al helemaal overtuigd om met hen samen te werken? Op hun website vind je alle dranken die ze aanbieden en nog veel meer informatie. Bekijk dit dus zeker en stuur hen een e-mail of bel hen op. Ze nemen dan snel terug contact op om de samenwerking te bespreken.