Parts Components
Image default
Bedrijven

Een SystemAir-filter kopen voor in een ziekenhuis

Een goede luchtkwaliteit is van cruciaal belang in een ziekenhuis en daarom is het een goed idee om een SystemAir-filter te kopen. Dit is uiteraard belangrijk voor de gezondheid van patiënten, maar ook voor die van het personeel en de bezoekers die in het ziekenhuis over de vloer komen. Bij ECOSENSE vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatieve luchtfilters, maar u kunt er daarnaast ook koolstoffilters voor water kopen. Ook die kunt u goed gebruiken in een ziekenhuis.

De voordelen van een SystemAir-filter in een ziekenhuis

Een SystemAir-filter kopen voor in een ziekenhuis heeft een aantal voordelen, maar ook een aantal verschillende functies. Uiteraard is één van de belangrijkste functies om patiënten en personeel tegen infecties te beschermen. Maar daarnaast worden de ventilatieapparatuur en luchtkanalen zo ook beschermd tegen verontreiniging. En tot slot kunt u de operationele kosten terugdringen door een lagere energiebehoefte. Besmetting voorkomen kunt u ook doen door een koolstoffilter te kopen om water te zuiveren. Deze haalt bacteriën en onzuiverheden uit het water.

Waarom is zo’n luchtfilter belangrijk?

In een ziekenhuis is er een enorme behoefte aan propere lucht. Maar deze behoeften lopen nogal uiteen, want niet elke afdeling heeft dezelfde luchtkwaliteit nodig. Op sommige afdelingen is een normale luchtkwaliteit prima, zoals bijvoorbeeld in kantoren of wachtruimtes. In het grootste gedeelte van het ziekenhuis is het echter belangrijk dat de lucht aan veel hogere eisen voldoet. Denk maar aan operatiekamers en isolatieruimtes. Niet enkel de luchttoevoer is hier van belang, ook de afvoerlucht moet voldoende gereinigd worden met een filter, om besmetting te voorkomen.

Neem een kijkje op de website

Op de website van ECOSENSE kunt u kiezen uit een breed assortiment bij het kopen van een SystemAir-filter of een koolstoffilter voor water. Die laatste vindt u via www.hrshop.be. Dankzij hun hoge kwaliteit zijn onze filters geschikt voor alle gebouwen en elke situatie. Bent u overtuigd? Surf dan snel naar de site van ECOSENSE.