Parts Components
Image default
Auto's en Motoren

Voor autoschade vertrouwt u op deze garage in Mol

Heeft u een klein ongeval voorgehad en merkt u schade op aan uw auto? Dan brengt u het best eens een bezoekje aan deze garage in Mol voor de autoschade te laten repareren. Autocenter Meeus is al tientallen jaren bezig met onderhoud in hun garage, maar verkopen eveneens heel wat wagens. De verschillende opties van topmerken zoals Hyundai kunt u dagelijks bekijken in hun showroom.

Voor welke schade kunt u langsgaan?

Bent u tegen een paaltje gebotst tijdens het parkeren? Of zit er om een andere reden een bluts in uw carrosserie? De ervaren mecaniciens hebben het allemaal al wel eens gezien en weten dus hoe ze dit snel oplossen. Ook een gebroken koplamp vervangen ze zonder problemen. In de garage in Mol staan ze ook klaar om ergere autoschade te repareren of bijkomend onderhoud uit te voeren. Deze specialisten hebben in de garage voor onderhoud speciale diagnosetoestellen ter beschikking. Die helpen hen om mogelijke problemen op te sporen. De medewerkers krijgen op regelmatige basis bijscholing aangeboden, zodat ze beter leren werken met de nieuwste technologieën. Op die manier bent u snel weer de baan op en hoeft u bovendien nooit te veel te betalen. Naast de diagnosetoestellen beschikken ze eveneens over een testkit die volledig is uitgerust. Hiermee kunnen ze de injectoren en de hoge- en lagedrukcircuits testen. Wanneer hier iets mis mee gaat, moet het namelijk snel opgelost worden. Zo voorkomt u op een later moment dure herstellingen of nog meer autoschade, waardoor uw wagen wellicht langere tijd in de garage moet blijven.

Maak een afspraak online

Of u nu bij de garage van Autocenter Meeus in Mol langs wilt gaan voor onderhoud of om autoschade te herstellen, u maakt het best altijd een afspraak. Zo bent u zeker dat ze u meteen kunnen verder helpen. Die afspraak maakt u in enkele muisklikken online op hun website: autocentermeeus.be. Op die manier komt u bovendien ook meer te weten over de verschillende diensten die ze aanbieden.