Parts Components
Image default
Beauty en verzorging

Ga langs in de pruikenwinkel in Alken voor de beste pasvorm van al uw pruiken

Een pruik is een handig hulpmiddel om te veranderen van look of kale plekken te verbergen. Maar het vinden van de juiste pasvorm en model is niet altijd zo simpel. Nochtans is het belangrijk om een pruik te dragen dat goed past om een natuurlijke uitstraling te bekomen. Hairstudio Luc, een stijlvolle pruikenwinkel in Alken, helpt u om de juiste pasvorm te vinden voor uw hoofd. Laat u leiden door hun expertise!

Kies voor de juiste pasvorm die bij uw gezicht past

Het begin van de zoektocht begint met het kiezen van de juiste maat. Dat wordt simpelweg gedaan door het meten van de omtrek van uw hoofd met een normaal meetlint. Hierbij is het belangrijk dat u het breedste deel van uw hoofd meet, net boven de oren. Het is ook belangrijk dat u de juiste stijl kiest. U bent volledig vrij om uw eigen stijl te kiezen, maar een pruik is niet bepaald goedkoop. Kies daarom verstandig met welke look en uitstraling u zich wilt vertonen. De medewerkers van de pruikenwinkel in Alken geven u de nodige uitleg om de juiste keuze te maken. Mensen met een rond gezicht kiezen best voor een pruik met volume. Het zal uw gezicht er langer doen uitzien. Heeft u eerder een langwerpig gezicht, is een pruik met een pony of bangs een betere optie.

Maak nu een afspraak en vindt uw pasvorm

Wilt u er zeker van zijn dat uw pruik perfect past op uw hoofd en er nog eens natuurlijk uitziet? Kom snel dan langs in de pruikenwinkel in Alken. De ervaren medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van de juiste maat en pasvorm van uw pruik. Voel u op uw best en zo comfortabel mogelijk! Ga vandaag nog naar Alken en pas uw perfecte pruik.