Parts Components
Image default
Business / Automotive

Heb jij de nieuwste mobiele telefoon al

De maanden september en oktober hebben iets magisch over zich. Het is een periode waar menig smartphone gebruiker al lang van tevoren naar uitziet. Het is namelijk de periode waarin de nieuwste mobiele telefoon uitkomt. iPhone en Samsung presenteren in die periode hun paradepaardje aan de gebruikers. De telefoons waar ze een heel jaar lang aan hebben gewerkt komen dan in de handel. De toekomstige eigenaars willen hun nieuwste telefoon zo graag kopen dat ze in een slaapzak voor de deur van de winkel gaan liggen om als één van de eersten in Nederland hun nieuwe iPhone of Samsung te bemachtigen.

Oogverblindende techniek

Met een beetje geluk zit jij dit artikel dan ook te lezen op het schermpje van je nieuwe iPhone 7 of je nieuwe Samsung Galaxy 7. Je kijkt bewonderend naar dit oogverblindend mooie staaltje techniek wat al zijn voorgangers doet verbleken. Hoe mooi zou het zijn wanneer je deze mooie mobiele telefoon echt overal mee naartoe kan nemen.

Brodit voor jouw mobieltje

Er is nog een ontwerpploeg bezig geweest met die mobiele telefoon die jij nu in je handen houdt. Het zijn de mensen achter Brodit. Zij hebben al een mobiele telefoonhouder ontworpen voor jouw gloednieuwe mobiele telefoon voordat hij in de winkel lag. Zo kan jij je mobiele telefoon altijd met je meenemen, zelfs in de auto, en van alle functionaliteiten genieten. Op een mooie plek, verwerkt in je boordcomputer, hangt jouw iPhone7 of Samsung 7. Of een eerdere versie natuurlijk, want waarom zou je altijd het nieuwste van het nieuwste willen hebben.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit