Parts Components
Image default
Dienstverlening

Insecten en kakkerlakken verdelgen laat u doen door deze expert

Heeft u kakkerlakken opgemerkt in uw woning, bedrijfspand of tuin? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk professionele ongediertebestrijders laten langskomen om de insecten te verdelgen. De experts van Bug Crushers uit Gent komen u over heel Belgiƫ uit de nood helpen! In onderstaand artikel ontdekt u meer over hun aanpak en enkele tips om een kakkerlakkenplaag te voorkomen.

Houd kakkerlakken weg dankzij de tips van deze professionele ongediertebestrijders

Als u een restaurant of horecazaak heeft, weet u hoe snel een kakkerlak kan binnenglippen, hoe netjes u uw bedrijf ook houdt. U bent namelijk afhankelijk van veel externe partners, zoals leveranciers met grote magazijnen, en kakkerlakken komen ook binnen via de afvoerbuizen. Eens ze binnen zijn, planten ze zich razendsnel voort en wriemelen zich in kieren en spleten waar ze zonder zorgen overleven. Ze kunnen zelfs zeep of lijm eten om te overleven. Er zijn verschillende soorten kakkerlakken, namelijk de Duitse, Australische, Oosterse, Amerikaanse, bruine en tuinkakkerlakken. Welke er ook binnen zit, u wilt ze zo snel mogelijk weg. Eens u de kakkerlakken overdag ziet, is het hoog tijd om professionele ongediertebestrijders te bellen om de insecten te laten verdelgen. Het zijn namelijk nachtdieren die enkel buiten komen bij daglicht als er geen plaats meer is in hun schuilplaats. Kakkerlakken zijn echte overlevers en daarom gebruikt deze expert een toxische gel en chemische nevel, de enige manier om deze insecten te verdelgen. Het is zelfs nodig om deze behandeling minstens twee maal uit te voeren om een heropflakkering van de plaag te voorkomen.

Voorkom problemen en laat de kakkerlakken snel bestrijden

Wilt u kakkerlakken voorkomen? Zorg er dan voor dat er geen kieren en gaten in uw gebouw zijn, controleer alle binnenkomende goederen, bewaar voedsel in afgesloten dozen en houd een hoge hygiƫnestandaard aan. Is het te laat en heeft u een kakkerlak gezien? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de professionele ongediertebestrijders van Bug Crushers om de hardnekkige insecten te verdelgen. Op hun website vindt u alle contactgegevens.