Parts Components
Image default
Dienstverlening

Ontdek deze unieke STONEX X300 3D-laserscanners

Bent u op zoek naar een hoogwaardige 3D-laserscanner van het merk STONEX? De STONEX X300 met eenvoudige bediening zorgt voor ongeëvenaarde scans. De laserstraal van deze X300 behoort tot de laser klasse één en is daarnaast ook onschadelijk voor uw ogen. De STONEX X300 is een robuuste toch compacte 3D-laserscanner en is handig in gebruik. Ga voor de beste laserscanoplossing en maak kwaliteitsvolle analyses.

Kenmerken van de STONEX X300

Dankzij de ondersteuning van een geïntegreerde webinterface is deze puntenwolk laserscanner in staat om bediend te worden via uw tablet, smartphone of notebook. Daardoor is de puntwolk laserscanner gemakkelijk te vervoeren en geeft het u de mogelijkheid om uw 3D-laserscanner overal mee naartoe te nemen. Deze laserscanner is licht en weegt slechts 7 kilogram. Met een puntenwolk laserscanner meet u makkelijk alle ruimtes die u wenst. Hij is makkelijk in gebruik en past in een transportkoffer. Ten opzichte van zijn voorganger meet de X300 20.000 punten per seconde en wel een maximum van 60.000 punten per seconde. De scanner behaalt daarnaast een afstand van 300 meter, waardoor u met dit enorme bereik vele nieuwe mogelijkheden creëert binnen uw sector. Vertrouw op professioneel meetapparatuur van MOSEG Technologies in Balegem. Maak optimaal gebruik van deze scanner want hij heeft een intern geheugen van 32GB en kan worden uitgelezen via de USB-poort.

Kies voor kwaliteit met deze laserscanner

Ga voor een hoge mate van kwaliteit met dit toptoestel van deze firma. Deze 3D-laserscanner onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid omdat hij makkelijk overal mee te nemen is. Zoekt u nog een toestel om ruimtes snel en efficiënt mee te scannen? Dan zit u bij hen zeker goed voor het scannen van al uw projecten. Ontdek deze puntenwolken laserscanner die vormen, contouren en ruwheid meet binnen enkele seconden. Surf naar hun website en bekijk hun producten.