Parts Components
Image default
Business / Automotive

Kiezen voor de juiste telefoonhouder

U bent vast ook erg zuinig op uw smartphone. Dus, wanneer u gebruik wil maken van de navigatie op uw telefoon, of gewoon handsfree wil kunnen bellen, dan is het wel zo slim dat dit veilig gebeurt. Door uw smartphone in een telefoonhouder te plaatsen weet u zeker dat er niets met uw telefoon gebeurt terwijl u rijdt, en heeft u altijd goed zicht op uw telefoon zonder dat het uw zicht op de weg belemmert, wel zo verstandig!

Aandachtspunten

Bij het aanschaffen van een telefoonhouder voor in uw auto is het belangrijk dat u een houder kiest die goed om uw telefoon past, en deze zeker niet beschadigt. Dit kan een telefoonhouder zijn die specifiek bedoelt is voor uw type telefoon, maar dit kan ook een universele smartphone houder zijn. Daarnaast zijn er ook andere dingen waarop u moet letten bij aanschaf van een autohouder voor uw telefoon, bijvoorbeeld bij de iPhone 6 (Plus). Dit scherm is namelijk behoorlijk groot, en een telefoonhouder die u op het raam bevestigd, kan dit uw zicht belemmeren. Voor deze telefoon is een houder die u bevestigd op het ventilatierooster bijvoorbeeld een beter idee. Deze telefoonhouders zijn voorzien van een rubberen bevestiging waardoor deze geen krasjes op uw ventilatierooster achterlaat, en houdt daarnaast de aansluiting van uw oplader vrij. Zelfs wanneer u over hobbelige wegen rijdt blijven deze telefoonhouders stevig op hun plaats.

Houder inclusief oplader

U kunt ook kiezen voor een telefoonhouder mét oplader. Zodra u uw telefoon op deze houder plaatst, laadt deze uw telefoon direct op. Deze telefoonhouder sluit u bijvoorbeeld aan met behulp van een USB of een plug voor in de sigarettenaansteker. Zo arriveert u dus altijd met een opgeladen telefoon, en deze telefoonhouders zijn geschikt voor elk merk auto. Hij past dus altijd.

Aanschaffen doet u heel gemakkelijk online, tegenwoordig is er een ruime keuze uit telefoonhouders waardoor er altijd wel een voor u tussen zit.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl