Parts Components
Image default
Business / Automotive

Beveilig uw voertuig

Af en toe word je er angstig van als je naar het nieuws kijkt. Zijn het geen moordaanslagen of vluchtende terroristen dan zijn het wel dieven die alles meenemen wat los en vast zit. Als het even kon hadden ze uw muren van de fundering gerukt en op marktplaats gezet. Gelukkig is dit niet mogelijk en hoef je je daar dus geen zorgen over te maken. Wat wel kan is dat je auto gestolen worden en daarom is het handig om deze goed te beveiligen om dieven af te schrikken en op te pakken. Hier volgt een kort overzicht van een aantal handige gadgets tegen diefstal:

De wielklem: een van de meest gevreesde attributen is toch wel de wielklem. Onder foutparkeerders is het fenomeen bekend. Het is een constructie die er voor zorgt dat je niet meer verder kan rijden zonder op z’n minst ernstige schade aan te richten aan je voertuig. De wielklem schrikt dieven af en zorgt er voor dat ze niet weg kunnen komen, zelfs in hun stoutste dromen niet.

Een GPS Tracker kan uitkomst bieden. Telefoons zijn tegenwoordig rijkelijk voorzien van trackers die als de telefoon gestolen is de locatie van de dief kunnen vertellen. Zo worden veel telefoons weer teruggevonden en dieven opgepakt. Ook voor auto’s is er een dergelijke gadget beschikbaar. GPS tracking kan uitkomst bieden in verschillende situaties waarbij je liever geen opvallende beveiliging aanbrengt. Het voorkomt het probleem niet maar het kan het wel heel erg gemakkelijk genezen.

Alarmsystemen komen er in diverse vormen en maten. Vaak maken ze een hoop herrie en zorgen voor veel irritatie bij slapende buren. Het zorgt er echter wel voor dat heel de buurt het weet als er een auto gestolen wordt. Zo kan er snel en accuraat gehandeld worden. Er zijn tegenwoordig zelfs systemen die automatisch contact zoeken met de meldkamer van de politie.

https://mygpstracker.nl/