Parts Components
Image default
Management

MBA hrm

Michigan Ross Ann Arbor (Universiteit van Michigan)

Met 1,8% van de MBA-afgestudeerden geplaatst in de HR-functie, Michigan Ross staat op nummer # 3 voor de top MBA in HR lijst. Het gemiddelde mediane basissalaris van een MBA in HR-afgestudeerden (Klasse 2019) is $ 108.000, met een mediane tekenbonus van $ 30.000.

 

De klasgrootte is relatief groter dan BYU en Vanderbilt met een gemiddelde GMAT-score van 710 voor de Class of 2022.

 

mba in hr top business schools michigan ross

Wat is een goede GMAT score voor Michigan Ross in 2021?

 

MBA Curriculum met kern HR cursussen en keuzevakken

De MBA-ervaring van Ross helpt studenten om op te vallen en erkend te worden voor de meest gewilde banen. Het curriculum bij Ross is flexibel en biedt studenten die geïnteresseerd zijn in human resource management de mogelijkheid om cursussen en keuzevakken te volgen die gerelateerd zijn aan HR.

 

Het MBA-curriculum bij Ross is een mix van kerncursussen, keuzevakken en MAP. Enkele van de kerncursussen zijn bedrijfsstatistieken, micro-economie, bedrijfsstrategie, marketing, en leidinggeven aan mensen en organisaties. Bovendien kan een student, als hij/zij kan aantonen dat hij/zij de kernvakken goed beheerst, deze laten vervallen.

 

Ook kunnen de studenten bij Ross hun pad kiezen door hun hele tweede jaar te kiezen en een schema op te bouwen met keuzevakken die hen interesseren. Enkele van de HR-gerelateerde keuzevakken zijn Strategisch Human Capital Management, Verschil leiden en benutten, Incentives en productiviteit, Arbeidsrecht voor managers, en Onderhandelings- en beïnvloedingsvaardigheden.

 

Wist je dat Michigan Ross een STEM Track lanceert voor zijn Full-Time MBA-programma? Lees hier

 

Leidinggeven aan Mensen en Organisaties: Kerncursus

Een van de kerncursussen omvat het leiden van mensen en organisaties. Deze cursus bereidt studenten voor op het leiden van succesvolle, goed presterende groepen en organisaties en zoekt naar inzicht in menselijk gedrag om de managementpraktijk te verbeteren.

 

Studenten leren om vaardigheden te ontwikkelen die hen in staat stellen om organisatorische grenzen te beheren, mensen en organisatieprocessen op elkaar af te stemmen, en organisatorische veranderingen te initiëren en aan te sturen zodat de organisatie kan gedijen in de huidige concurrerende, wereldwijde en dynamische markt.

 

Naast de kern- en keuzevakken omvat het Michigan Ross MBA-programma Multidisciplinaire Actieprojecten (MAP). In dit veldprogramma passen studenten gestructureerde probleemoplossingstechnieken toe om multidisciplinaire kansen of bedrijfsproblemen te analyseren en aanbevelingen te doen. Studenten leren hoe bedrijven meerdere functies gebruiken en integreren met een praktijkgericht project bij een sponsoringbedrijf.

 

Enkele van de recente MAP-projecten op het gebied van menselijk kapitaal waren met organisaties als Amazon, Experian, Principal, en PagerDuty.

 

HR-gerelateerde buitenschoolse activiteiten

Bij Ross kunnen studenten ook een perspectief op organisatiestrategie toevoegen aan hun extracurriculaire activiteiten. Tal van clubs kunnen studenten interesseren die een carrière in HR management willen nastreven.

 

De Human Capital club richt zich op het voorbereiden van haar leden op een carrière door middel van netwerken en educatieve evenementen met huidige Ross faculteit en HR-professionals. De club biedt ondersteuning in de vorm van educatieve ontwikkeling, werving, en sociale kansen. Ze organiseren ook workshops, informele educatieve bijeenkomsten, alumni meetups, en nog veel meer.

 

Studenten die geïnteresseerd zijn in HR kunnen ook lid worden van Consulting clubs om hen te helpen succesvol te navigeren door het consulting rekruteringsproces en Center for positive organizations, waar de studenten zich verdiepen in de theorie en praktijk van positieve organisatiekunde.

 

Rekruteringspartners

Michigan Ross heeft FACT Group die studenten helpt bij het wervingsproces, bij het netwerken en hen op koers houdt om hun doelen te bereiken. Enkele van de belangrijke werkgevers van Michigan Ross MBA-afgestudeerden zijn Amazon, Cisco, Deloitte, Microsoft en Citi.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/