Parts Components
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten hottubs

Een hottub is een rond buitenbadje die je in de tuin kunt zetten om heerlijk in te relaxen. Je kunt de hottub in de grond laten bouwen of je kunt ervoor kiezen om de hottub op het gras of terras te laten plaatsten. De hottub kun je op twee verschillende manieren warm maken. Ben je benieuwd naar deze twee manieren? Lees dan verder en kom erachter!

Hout 

Vind je het leuk om vuur te maken en ben je gek op de geur van een kampvuur? Dan is een hout gestookte hottub echt iets voor jou. Bij deze hottub wordt het water warm door een vuur te maken in de kachel. Doordat de kachel onder water zit, wordt het water verwarmt. Je kunt zelf de tempratuur bepalen door veel hout of weinig hout te stoken. Het enige nadeel is dat je op tijd moet beginnen met het stoken, omdat het veel water is dat warm moet worden.

Elektrisch

Vind je vuur maken niet zo leuk en kies je liever voor gemak? Dan past de elektrische hottub beter bij jou. Het water van deze hottub wordt warm gemaakt door stroom en niet door hout. Het voordeel hieraan is dat je de hottub aanzet en deze een paar uur later warm is. Je hoeft dus niet steeds hout op het vuur te gooien en erbij te blijven. Toch is er een nadeel. Het stoken op elektriciteit kan veel geld kosten, het is dus belangrijk om dit eerst goed uit te zoeken. 

Laat je adviseren!

Heb je een voorkeur voor een van de twee hottubs? Of wil je eerst meer informatie voordat je een keuze kunt maken? Neem dan een kijkje op de website van Welvaere en ontdek het assortiment aan hottubs. Heb je vragen over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren!

https://welvaere.be/