Parts Components
Image default
Dienstverlening

Meer omzet voor je bedrijf genereren door social media marketing

Heb je een eigen bedrijf en zoek je een manier om meer naamsbekendheid, meer volgers of meer omzet te krijgen? Dan is social media een ideaal medium om je bedrijf te presenteren en je doelgroep te informeren over bijvoorbeeld een speciale actie. Heb je zelf weinig ervaring met social media of niet de tijd om hier het beste uit te halen? Dan is het slim om contact op te nemen met het social media bureau Your Business Online. Samen met jou maken ze een plan en stellen ze meetpunten in. Zij hebben alle kennis in huis om meetbaar resultaat voor jouw bedrijf te behalen. Your Business Online bestaat uit een team van specialisten. Zo vind je er een tekst schrijver, grafisch ontwerper, advertiser en video marketeer. In overleg met jou kunnen ze nieuwe pagina’s voor je ontwerpen met interessante up-to-date content. Het is mogelijk om pagina’s te onderhouden of zo te maken dat een pagina een langere tijd meegaat.

Social media marketing

Wanneer je social media marketing wil toepassen heb je de keuze uit verschillende social media platforms. Your Business Online kun je inschakelen voor facebook marketing, Instagram marketing, Pinterest marketing, Linkedin marketing en YouTube marketing. Om tot een goede marketing strategie te komen, kijken ze naar de branche waarin je werkt, naar je doelgroep en naar jouw doelen. Your Business Online maakt vervolgens een plan dat speciaal afgestemd is op jouw bedrijf.

Samen sta je sterk

Wanneer je Your Business Online inschakelt is het zeker slim om mee te denken. Jij hebt immers de meeste kennis wat er binnen jouw bedrijfstak speelt. Op het gebied van social media zijn de medewerkers van Your Business Online de specialisten. Zij zorgen dat jouw bedrijf onder de aandacht komt bij jouw doelgroep. Inmiddels verzorgen ze al voor meer dan 150 bedrijven de social media marketing. Zowel voor grote als kleine bedrijven. Ben je benieuwd wat Your Business voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ze op. Bel: 076 8897629 of mail info@yourbusinessonline.nl.