Parts Components
Image default
Eten en drinken

Recepten voor stoofpotjes met tomaten

Zoek je inspiratie voor een hartverwarmend stoofpotje? Bekijk dan zeker onderstaande recepten met tomaten! We bekijken een recept voor een heerlijke goulash en eentje voor een stoofpotje met wild. Dankzij de lange tijd dat het op het vuur moet staan, ruikt je hele huis heerlijk naar vers eten en kan je veel tijd spenderen met je huisgenoten of gasten. Dankzij de tomaten van Stoffels Tomaten gebruik je smaakvolle tomaten die je maaltijd eens zo goed maken!

Ontdek hoe makkelijk heerlijk eten kan zijn

Voor een lekkere goulash vol groenten en vitaminen volg je best onderstaand recept. Het is een van die recepten met tomaten die een warme, gezellige maaltijd verzekeren.

–          Snijd de wortel en paprika in grove stukken. Snipper de sjalotten.

–          Korst het vlees aan in een grote stoofpot. Voeg de groenten toe. Roer tomatenpuree eronder en blus met rode wijn.

–          Laat opkoken en voeg vervolgens de runderbouillon toe. Voeg gepelde tomaten van Stoffels Tomaten toe.

–          Kruid met paprikapoeder, peper en zout naar smaak. Laat alles twee uur op een middelhoog vuur zacht koken. Breng op smaak met marsala en serveer.

Ga je liever een zuiderse sfeer op? Dan kan je deze smakelijke ossobuco maken. Dankzij de aardappelen word het een volwaardige maaltijd.

–          Snijd de ui en plet de knoflook. Schroei het vlees rondom en haal het uit de pan. Fruit de ui en knoflook en roer er tomatenpuree door.

–          Blus met rode wij en laat inkoken. Voeg de bouillon erbij. Laat 45 minuten garen.

–          Pel en ontpit verse tomaten van Stoffels Tomaten. Snijd de aardappelen, champignons en groene paprika in kleine blokjes. Doe ze mee in de ban en laat nog eens drie kwartier garen. Kruid af met peper en zout.

Zoals je merkt, lijken deze warme recepten met tomaten erg op elkaar. Maar door er verschillende kruiden en groenten bij te voegen, krijg je een heel ander resultaat.

Hef je gerechten naar een ander niveau

Dankzij de tomaten van deze Belgische tomatenteler hef je je gerechten naar een nieuw niveau. Dankzij de smaakvolle tomaten wordt je gerecht eens zo heerlijk en kan je zonder zorgen genieten. Op hun website vind je nog meer recepten met tomaten en ontdek je hun uitgebreid aanbod aan verschillende soorten tomaten.

https://www.stoffels-tomaten.be/