Parts Components
Image default
Bedrijven

Reizen en kilometers maken

Je vindt het heerlijk om lekker onderweg te zijn. Met de auto, de fiets of het openbaar vervoer: het maakt niet uit. Gewoon genieten van alles wat er om je heen gebeurt. Alles wat je om je heen ziet en de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je bent dus een echte kilometervreter. Je geniet dus van die dagtrips met de auto of de trein. Maar daarnaast natuurlijk ook van de autovakanties naar bijvoorbeeld het zuiden van Europa.

Fietsen

Naast dit alles zit je ook graag op de fiets. Zo vind je het heerlijk om met een paar anderen tochtjes te maken door Nederland of België op de racefiets of de mountainbike. Genieten van de natuur. Daarnaast geniet je natuurlijk ook van die inspanning die je moet verzetten om elkaar bij te houden. Natuurlijk geldt dit ook voor de stukken bergop. Het is dan misschien ook eens leuk om de racefiets of de mountainbike in de auto te leggen. Vervolgens rijd je dan naar een stukje Nederland of België wat nog onbekend terrein is. Zo kun je denken aan de pas gekozen beste plek van Nederland om te mountainbiken: Zuid-Limburg.

Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is namelijk dé plek voor mountainbiken in Nederland geworden. Zo heeft de provincie Limburg flink geïnvesteerd in de aanleg van nieuwe en de verbetering van bestaande mountainbikeroutes. Bovendien worden er ook speciale rustpunten ingericht waar men zijn of haar fiets kan poetsen en natuurlijk even iets lekkers kan eten en drinken. Voor deze routes geldt dat er in totaal ruim 8000 uur aan onderhoud wordt gepleegd aan deze routes. Zo blijft het voor iedereen mogelijk om te genieten van de heerlijke natuur.

Het grote verschil met het wielrennen is dat je bij het mountainbike echt tussen de bomen doorrijdt. Dit zorgt ervoor dat je dus door stukken mooie deel ongerepte natuur kunt rijden. Tegelijkertijd moet je je door het speciale landschap wat Zuid-Limburg heeft je flink inspannen. De mountainbikeroutes verschillen door met name de hoogteverschillen enorm met de rest van Nederland en zelfs met België.

Het is dan ook aan te raden om een goede MTB-fiets te kopen. Het is namelijk altijd een investering die zich terugbetaald. Mocht je nu nog een net niet genoeg geld hebben en toch willen beginnen. Dan is het altijd mogelijk om een lening aan te vragen. Door een lening aan te vragen kun je snel genieten van die heerlijke ritten door de natuur.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/kenmerken/de-persoonlijke-lening-die-u-online-afsluit/hoe-gaat-u-te-werk/