Parts Components
Image default
Mode en Kleding

Verlichting in verschillende kamers van de woning

FOYERS EN INGANGEN
Dit is het punt van binnenkomst in je huis, dus zorg voor een goede eerste indruk. De verlichting in je foyer moet een warm, verwelkomend effect geven. Hangende hanglampen, kroonluchters, en wandkandelaars werken hier mooi.

WOONKAMERS
Het grootste deel van onze tijd wordt hier doorgebracht, dus is het belangrijk dat je in deze ruimte gemakkelijk te bedienen (denk aan dimmers) en functionele verlichting hebt. Probeer bovenlicht te combineren met een mix van vloer- en tafellampen. Vergeet niet ook gebruik te maken van het natuurlijke licht in je woonruimte. Open jaloezieën en gordijnen om daglicht binnen te laten vallen. Je huis ziet er niet alleen mooi uit, maar het bespaart ook energie.

EETKAMERS
Je eetkamer is een plek voor ontspanning – een plek waar je veel familiemaaltijden zult delen en eetfeestjes zult organiseren, dus verlichting is in deze ruimte uiterst belangrijk. Strategisch geplaatste hanglampen of kroonluchters boven de eetkamertafel zijn een must. En vergeet natuurlijk niet om dimmers in je eetkamerverlichting te installeren. Het is een fantastische manier om drama en sfeer toe te voegen.

KEUKEN
Alle verlichting in je keuken moet utilitair en taakgericht zijn, naar beneden gericht naar je werkoppervlakken. Een goede plafondverlichting is ook in de keuken nodig (bijvoorbeeld inbouwverlichting). De keuken is ook een prima plaats om esthetiek met functionaliteit te combineren. Het gebruik van verlichting onder de kasten kan het karakter van die ruimte sterk bepalen, en tegelijk functionaliteit toevoegen.

Ben jij op zoek naar mooie stijlvolle verlichting om je woning mee te verfraaien? Kijk dan direct eens naar het assortiment van Leitmotiv!