Parts Components
Image default
Dienstverlening

Schakel een professionele vertaler in voor hulp bij vertalingen

Bent u op zoek naar een professionele vertaling van zeer hoge kwaliteit? Dan is zelf aan de slag gaan met Google Translate of een woordenboek geen optie. Ook als u een talenknobbel heeft en u zich redelijk in een taal kunt redden is dat niet voldoende om geheel foutloos te vertalen. U heeft een ervaren vertaler nodig. Een professionele vertaler wel te verstaan. Die vindt u bij het vertaalbureau uit Antwerpen dat zeer hoog staat aangeschreven: ADW Vertalingen. Bij dit vertaalbureau uit Antwerpen kunt u terecht voor vertalingen in tal van verschillende talen, waaronder een hele reeks Europese talen. Ook Arabisch, Turks, Chinees, Japans en Koreaans behoren tot het menu. Bent u ook op zoek naar een tolk? De professionele vertaler kan meestal ook als tolk voor u opereren. Tolkwerk wordt verricht voor bedrijven, organisaties en particulieren. Het vertaalbureau biedt zijn diensten in Antwerpen en regio aan, maar u kunt de vertalers vanuit heel België inschakelen. Elke vertaler is een specialist in minstens één vakgebied.

Professionals van verschillende achtergronden

Het vertaalbureau Antwerpen heeft de beste specialisten geselecteerd om als professionele vertaler op te treden. Deze voldoen aan de strengste eisen en vertalen naar de moedertaal – een taal waarmee zij een hoge affiniteit nodig hebben. Voor professioneel vertalen is meer nodig dan gevoel voor taal alleen. Bij het vertaalbureau kunt u terecht voor een losse vertaling, maar ook voor een reeks teksten die vertaald dient te worden. U kunt de tekst laten vertalen in de taal van uw keuze, maar ook bijvoorbeeld een vertaalde tekst eerst laten proeflezen.

Ontdek de diensten en tarieven van dit bureau

Bent u op zoek naar meertalige vertalingen: één tekst die in meerdere talen tegelijk vertaald dient te worden? Ook dan bent u bij het vertaalbureau uit Antwerpen op de juiste plek. Individuele professionele vertalers bundelen hun krachten en werken nauw aan uw opdracht samen. Heeft u een spoedopdracht die niet kan wachten? Ook dan kunt u terecht. Voor spoed betaalt u wel een extra tarief. Desgewenst gaat de professionele vertaler ook in het weekend door. Neem contact op en ontdek wat er allemaal mogelijk is.