Parts Components
Image default
Vervoer en transport

Een garage voor professioneel onderhoud van trucks in Antwerpen

Bent u op zoek naar een professionele garage in regio Antwerpen die gespecialiseerd is het herstellen van trucks, bussen, bestel- en aanhangwagens? Kom dan zeker naar BDB Truck & Trailer Repair in Hoboken in Antwerpen en de specialisten bekijken samen met u wat ze voor u kunnen betekenen. Ze repareren juist het hoogst nodige om u een veilige reis te kunnen garanderen zonder u op onnodige kosten te jagen. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring in het volledige onderhoud van trucks, maar kunnen uw voertuig ook depanneren bij autopech waarna ze uw truck of personenwagen weer helemaal opknappen op zeer korte tijd. Lees meer over de takeldienst op bdbtruckentrailerrepair.com.

Breng uw trucks binnen in deze garage voor een herstelling op maat

Zijn bepaalde onderdelen van uw vrachtwagen aan vervanging toe of heeft uw voertuig een specifieke herstelling nodig? Vertrouw dan zeker op deze professionele garage voor trucks in Antwerpen voor een grondige service op maat van uw voertuig. De garagisten kunnen onder andere uw remsysteem volledig nakijken, de bandenspanning optimaliseren, scharnieren smeren, rollages checken en herstellen, de verlichting bekijken en nog veel meer. Dit kan zowel bij trucks en aanhangwagens als andere voertuigen. Elke chauffeur heeft in deze garage een garantie op een veilige en comfortabele reis. Kom langs in de garage om de mogelijkheden te bespreken alvorens ze beginnen aan een herstelling

Uw tachograaf laten installeren en ijken

Bij garage BDB Truck & Trailer Repair in Antwerpen kunt u gemakkelijk een tachograaf aan alle trucks laten installeren alsook laten ijken. De garage is een erkend servicepunt van Rauwers. Dat wil zeggen dat ze naast het installeren, herstellen en ijken van een tachograaf ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van allerlei soorten signalisatie. Elke aanhangwagen, truck of bus hoort dus thuis in deze garage. Met deze tweejaarlijkse service zorgt u ervoor dat uw truck meteen terug de baan op kan.