Parts Components
Image default
Groothandel

Hier kunt u waterglazen of andere glazen laten bedrukken

Steeds meer bedrijven laten glazen, zoals waterglazen, bedrukken met hun eigen logo. Dit oogt namelijk heel mooi en professioneel en het is ook gewoon handig. Als u de leiding heeft over een bedrijf of vereniging, is het de moeite waard om dit ook te overwegen. Bij 5dcor kunt u prachtige waterglazen, bierglazen, wijnglazen of champagneglazen bestellen en deze laten bedrukken met uw logo of een andere afbeelding naar keuze. Dankzij hun decennialange ervaring doen ze dit steeds op de meest kwalitatieve manier. Zo hebben ze verschillende druktechnieken, geschikt voor verschillende bedrukkingen. Naast de bekende zeefdruk en tampondruk bedrukken ze ook met decals. Lees snel verder om hier meer over te ontdekken.

Deze experts kunnen letterlijk elke vorm van glas bedrukken

Deze experts kunnen op werkelijk elke soort glas of porseleinwerk bedrukken. Dit komt door hun unieke thermische decal-machine. Zij zijn de eerste in België die zo’n machine bezitten. Deze decals laten toe om bedrukkingen automatisch en met grote precisie op verschillende soorten glazen te plaatsen. Door middel van heat release of heat transfer wordt deze bedrukking dan toegebracht. Deze techniek laat toe om bedrukkingen te plaatsen op vormen die met andere drukmachines, zoals een tampondrukmachine of een zeefdrukmachine, niet bedrukt kunnen worden. Welke waterglazen u dus ook wilt laten bedrukken, voor hen is het geen enkel probleem. Bovendien gaan hun bedrukkingen steeds zeer lang mee. Dit topbedrijf streeft er steeds naar om grenzen te verleggen op technisch gebied en zo de hoogste kwaliteit te bereiken. U kunt dus met een gerust hart met hen in zee gaan.

Contacteer hen voor meer informatie

Bent u van plan om waterglazen te bedrukken? Of bent u benieuwd hoe het hele proces van glazen bedrukken in zijn werk gaat? Kijk dan zeker eens naar hun informatieve website en lees alle informatie. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u uiteraard ook steeds contact met hen opnemen.

https://www.5dcor.com/