Parts Components
Image default
Zakelijk

Schipholtaxi online voor mijn werk, het waarom

Ongeveer twee maanden geleden moest ik voor mijn werk naar Spanje, het bedrijf waar ik voor werk vroeg of ik mee wilde helpen op een beurs. Aangezien ik het altijd erg leuk vind om zulke zakenreizen te doen heb ik meteen ja gezegd. Natuurlijk zijn we met het vliegtuig gegaan, dat is simpel en lekker snel, en Schiphol is maar 45 minuten rijden van waar ik woon. Normaal gesproken brengt mijn man me naar het vliegveld, maar nu moest ik daar om 10 uur ’s morgens zijn en kon hij geen vrij nemen van zijn werk. Ook de buren moesten werken en verder ken ik jammer genoeg niemand in de omgeving… Ik zat dus met een probleem. Met de trein naar de luchthaven gaan was geen optie, het is 20 minuten rijden naar het dichtstbijzijnde station. Dan maar een Schipholtaxi nemen… het is dan wel erg duur, en ik moet maar hopen dat mijn vervoer op tijd voor de deur staat maar ach, ik moet toch iets doen dacht ik. Toen ik het er met een collega over had vertelde hij dat hij altijd de Schiphol taxi neemt, en dat dit de perfecte oplossing voor mijn probleem zou zijn. Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord en ben dus meteen online gaan kijken wat dit is.

Je kunt een Schipholtaxi online reserveren, super snel en makkelijk!

Het eerste wat mij duidelijk werd is dat ik online mijn adres en wat andere details in kon vullen waarna ik een mooie prijsopgave te zien kreeg. Binnen twee minuten kun je dus je Schipholtaxi reserveren, dat is sneller dan bij de buren vragen of ze tijd hebben om je weg te brengen!

En toen drong de prijs tot me door

De Schipholtaxi, erg betrouwbaar Zoals mijn collega zei is de Schipholtaxi echt de beste optie om op het vliegveld te komen. Binnen een paar minuten had ik mijn vervoer geregeld, ik kon netjes aangeven hoe laat ik thuis wilde vertrekken en de auto, met een erg nette en beleefde chauffeur, stond op tijd voor mijn huis. Mijn eerste indruk was meteen erg positief: een mooie, schone auto, een chauffeur die beleefd is, er netjes uitziet en die zo te zien veel ervaring heeft op de weg. Ik was op tijd op de luchthaven en werd daar dan ook netjes voor de deur afgezet, de chauffeur wenste mij een prettige vlucht en reed daarna soepel weg. Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje zenuwachtig was; zal mijn vervoer er op tijd zijn? Rijdt de chauffeur wel veilig? Zal hij me toch om extra geld vragen wanneer we aankomen op de luchthaven? Ik heb echt een fijne ervaring gehad en raad nu ook iedereen aan om een Schipholtaxi te reserveren, het is echt de perfecte manier om voor een normale prijs naar de luchthaven te gaan.

Terug naar huis, vanaf Schiphol, met de Schipholtaxi

Ik vloog terug vanuit Spanje op een zondag, en kwam om 11 uur ’s avonds aan in Nederland. Aangezien ik een goede ervaring had met de Schipholtaxi op de heenweg, besloot ik er ook één te reserveren voor de terugweg. Het leek me immers niet handig om mijn man te laten komen, omdat hij dan een oppas voor de kinderen zou moeten regelen en 1,5 uur in de auto zou zitten. Omdat alles via internet wordt geregeld kon ik dit doen vanuit mijn hotel, na een lange dag op de beurs. Ook nu was alles binnen een paar minuten geregeld. Het feit dat het zondag was, en ook nog eens erg laat, maakte niets uit; de prijs was even laag! Er is dus ook geen toeslag op een zondag of in de avonduren. Toen ik de aankomsthal uitliep stond de Schipholtaxi al op me te wachten, ik kon dus zo instappen en hoefde niet te wachten. Ook deze auto en chauffeur waren erg netjes, wat een genot die Schipholtaxi!

Waarom ik de Schipholtaxi zo goed vind:

Ze zijn makkelijk te reserveren, zeer betrouwbaar, altijd op tijd, zeer comfortabel, er zijn geen nare toeslagen en de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Of je nu alleen naar Schiphol moet of met een groep mensen, ik zou zeggen: neem een Schipholtaxi!

Adres voor een Schiphol taxi