Parts Components
Image default
Hobby en vrije tijd

Uitstekende boten in een van de betere winkels in België

Uw ideale boot vinden is allesbehalve eenvoudig. Er zijn immers veel zaken waarop u moet letten bij de aankoop van uw boot en zeker in België zijn er niet bijzonder veel winkels voor boten. Gelukkig vindt u onder deze botenwinkels wel een hele goede, met name Interboating in Kasterlee. Deze winkel heeft niet alleen een zeer uitgebreid aanbod, ze bieden ook verscheidene nuttige diensten aan. Bij hen bent u zeker van kwaliteit en hartelijkheid.

Bij deze botenwinkel bent u niet zomaar een nummertje

Deze winkel is ontstaan doordat de eigenaar, Kurt Stijnen, een enorme passie voor boten heeft. Na jaren in de bouw gewerkt te hebben, besloot hij om zijn passie in zijn beroep om te zetten en een van de betere winkels voor boten in België te openen. In 2009 werd Interboating officieel geopend, en in al die jaren is het bedrijf alleen maar gegroeid en blijven verbeteren. Vandaag de dag bieden ze boten aan van topmerken als Mastercraft, Rinker, Uttern en Stingray. Wilt u graag een trailer voor uw boot? Dan vindt u bij hen trailers van Freewheel, Riba en Valcke. Tevens bieden ze accessoires voor boten aan, zoals:

–        Peddels

–        Touwen

–        Toeters

–        Fenders

–        Meertouwen

–        Ankers

–        Benzinetanks

–        Benzineaansluitingen

–        Benzinefilters

De meest gevraagde accessoires zijn steeds op voorraad. Bent u op zoek naar iets dat ze niet in hun voorraad hebben? Dan bestellen ze het gewoon en wordt het binnen twee à drie dagen geleverd.

Spring zeker eens binnen

Is uw interesse in hun ruime aanbod gewekt? Aarzel dan zeker niet om eens binnen te springen in deze gezellige en een van de beste winkels wat betreft boten in Kasterlee, België. Ze zullen u er met een glimlach ontvangen en u antwoord geven op al uw vragen. U kunt ook meer ontdekken over hun aanbod en hun diensten op hun website. Heeft u nog vragen? Neem dan zeker snel contact met hen op.

https://www.interboating.be/nl-BE/