Parts Components
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de voordelen van een koeleiland of koelinstallatie voor bedrijven

Heeft u een bedrijf dat met producten werkt die stabiel gekoeld moeten blijven? Heeft u een restaurant dat een grote koeling nodig heeft? Of wil u gewoon een koeleiland of koelcel in uw eigen keuken? Dan is GT Technics uit Hulshout uw ideale partner. Deze experts zijn ervaren met het op maat maken van koeloplossingen voor bedrijven en particulieren. Hun uitgebreide klantenbestand vol tevreden én weerkerende klanten zegt genoeg over hun expertise en uitstekende dienstverlening. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen?

Een koeloplossing zonder zorgen

De techniekers van dit bedrijf uit Hulshout installeren al jarenlang de koelinstallatie in verschillende soorten bedrijven. Zowel in de industriële als de non-industriële sector zijn zij gerenommeerd dankzij hun op maat gemaakte koeloplossingen. Wat u ook zoekt, zij kunnen ervoor zorgen. Verschillende bedrijven hebben baat aan een koelinstallatie die bij hen past. Bent u op zoek naar een koeleiland of toch eerder een vriesinstallatie? Wenst u een open of gesloten koelinstallatie? Heeft u nood aan een koelinstallatie die verplaatst kan worden, zoals een koeleiland op wielen, of een permanente ruimte, zoals een koelcel aan de keuken? Of het nu voor een groot bedrijf is, een kleine eenmanszaak of een particulier, de techniekers zoeken altijd naar de beste oplossing die exact aan uw wensen voldoet! Op die manier kunnen zowel bedrijven als de gewone man genieten van een geschikte koelinstallatie. Naast het ontwerp en de installatie van koelinstallaties verzorgen zij ook het onderhoud. U kan op hen rekenen van de eerste stap tot ver na de installatie!

Reken op deze experts

Wanneer u op zoek bent naar een degelijke koeloplossing voor uw bedrijf, restaurant of woning, kan u rekenen op deze experts. Met een koelinstallatie voor bedrijven van deze firma zit de uitstekende dienstverlening tijdens en na het installeren er gratis bij! Op hun website vindt u meer informatie over hun producten en diensten. U vindt er ook hun contactgegevens om een afspraak te maken.